back to top
23.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

23.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τούχελ: “Με τέτοια εμφάνιση δεν έχουμε τύχη στη Μαδρίτη”

Διαβάστε επίσης

Ο Τόμας Τούχελ εξέφρασε την απογοήτευσή του για την εμφάνιση της Τσέλσι με τη Ρεάλ και την ήττα με 3-1 και θεωρεί πως με τέτοια εικόνα δεν έχουν καμία τύχη στη Μαδρίτη.

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Τόμας Τούχελ στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα της Τσέλσι με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγο Μπερναμπέου και την ήττα των μπλε με 3-1 στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Champions League.

Ο Γερμανός προπονητής ρωτήθηκε για το αν πιστεύει ότι η ομάδα του έχει τύχη στη ρεβάνς και απάντησε αρνητικά, ειδικά όσο υπάρχει αυτή η εικόνα μετά τη διακοπή για τις εθνικές υποχρεώσεις.

Ο Τούχελ, λοιπόν, δέχτηκε ερώτηση για το αν βλέπει πιθανότητες στον δεύτερο αγώνα για να ανατραπεί το σκορ είπε κοφτά: “Όχι…”.

Συνέχισε σχετικά, λέγοντας: “Γιατί; Διότι πρέπει να βρούμε το στυλ μας ξανά, δεν ξέρω πού έχει πάει μετά το διάλειμμα για τις εθνικές ομάδες. Ό,τι κάναμε, ήταν μια επανάληψη του δευτέρου ημιχρόνου με τη Μπρέντφορντ. Είμαστε πολύ μακριά από το επίπεδό μας, απ’ οτιδήποτε απαιτείται. Δεν μπορείς να μας ζητήσεις να παίξουμε έναν καλό αγώνα σε αυτό το επίπεδο.

Δεν ανησυχώ, είναι ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Ανησυχώ για το ότι κάναμε το χειρότερό μας ημίχρονο από τότε που ήρθα εδώ και είμαστε πολύ μακριά από το επίπεδό μας. Είναι πολύ δύσκολο να βρούμε οτιδήποτε θετικό απ’ αυτό το παιχνίδι”.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα