back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Μπαρτσελόνα έκανε πρόταση για τον Λεβαντόφσκι

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με τα Μέσα της Βαρκελώνης, η Μπαρτσελόνα συναντήθηκε με τον ατζέντη του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Πίνι Ζάχαβι, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την απόκτηση του Πολωνού επιθετικού.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από τη Βαρκελώνη, η Μπαρτσελόνα έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα. Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης, οι «μπλαουγκράνα» είχαν μια συνάντηση με τον ατζέντη του Πολωνού, Πίνι Ζάχαβι, «ρίχνοντας» στο τραπέζι τα νούμερα που έχουν αυτή τη στιγμή στη διάθεση τους για την υπόθεση.

Όπως αναφέρει ο Ζεράρντ Ρομέρο, η Μπαρτσελόνα ενημέρωσε την πλευρά του Πολωνού επιθετικού πως είναι διατεθειμένη να προσφέρει στην Μπάγερν ένα ποσό κοντά στα 35 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή το ερχόμενο καλοκαίρι.

Παράλληλα, ο σύλλογος της Βαρκελώνης προσφέρει στον Λεβαντόφσκι» διετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο, που σημαίνει πως ο Πολωνός θα φοράει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα έως και το 2025, όταν θα είναι στα 37 του χρόνια, εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα