back to top
20.7 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

20.7 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κάλεσμα στήριξης ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του λόφου Κοπανά

Διαβάστε επίσης

Οι Δήμοι Βύρωνα και Δάφνης -Υμηττού αντιδρούν στην ιδιωτικοποίηση του λόφου Κοπανά στο Βύρωνα και των εγκαταστάσεων που βρίσκονται σε αυτόν (θέατρο Βράχων, γήπεδο Εργάνης), διότι η έκταση περνά στα χέρια ιδιωτών, σύμφωνα με το Εφετείο.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Διαδημοτικού Δικτύου Πολιτισμού Δήμων Βύρωνα και Δάφνης -Υμηττού και Δάφνης -Υμηττού απευθύνει κάλεσμα για την Τετάρτη 4 Μαϊου, προς τους δημότες και όσους επιθυμούν να παραβρεθούν στον Άρειο Πάγο.

 

Η ανακοίνωση:
Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Διαδημοτικού Δικτύου Πολιτισμού Δήμων Βύρωνα και Δάφνης -Υμηττού στηρίζουν θερμά και δυναμικά τον δικαστικό αγώνα των δύο Δήμων ενάντια στην απόφαση του Εφετείου που παραδίδει πολύτιμη δημόσια έκταση στα ιδιωτικά συμφέροντα.
Σε αυτό τον χώρο το ιστορικό Φεστιβάλ “Στην σκιά των βράχων” υποδέχεται δεκαετίες τώρα χιλιάδες επισκέπτες απ’ όλη την Αττική!
Μεγάλες προσωπικότητες της τέχνης και του πολιτισμού, πολιτικοί από όλους τους χώρους στήριξαν και στηρίζουν το Φεστιβάλ μας!
Σας καλούμε την Τετάρτη 4 Μαΐου στις 9.30 το πρωί στον Άρειο Πάγο στην εκδίκαση της αίτησης αναίρεσης της άδικης απόφασης που αφορά τον Πολιτισμό και την ποιότητα ζωής των πόλεων μας!
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος
Ελένη Βασιλοπούλου
2/5/2022
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα