back to top
16.6 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

16.6 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Ο Ολυμπιακός έτοιμος να εκθρονίσει την Αναντολού Εφές

Διαβάστε επίσης

Η μεγάλη ώρα για τον Ολυμπιακό έφτασε. Στον πρώτο ημιτελικό θα αναμετρηθεί με την Αναντολού Εφές στο Βελιγράδι στην «κατακόκκινη» «Stark Arena», με στόχο να προκριθεί στον τελικό του φετινού Final 4 της Euroleague.

Απόψε  στις 19:00-Novasports Prime στο Βελιγράδι, στην κατακόκκινη «Stark Arena» όπου θα κατακλυστεί από περίπου 12.000 φίλους του, ο Ολυμπιακός δίνει απόψε το σημαντικότερο παιχνίδι των τελευταίων ετών.

Για μια θέση στον μεγάλο τελικό του φετινού Final 4, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές στην «Stark Arena», με στόχο να προκριθεί στον τελικό του Final 4 της Euroleague.

Έχοντας κάνει ήδη την υπέρβαση με την παρουσία τους στην κορυφαία τετράδα οι «ερυθρόλευκοι», θέλουν να φτάσουν ακόμα πιο μακριά και να διεκδικήσουν το τέταρτο τρόπαιο στην διοργάνωση. Με στόχο την ένατη παρουσία τους σε τελικό, απέναντι σε μία ομάδα αποφασισμένη να πάρει ξανά τον τίτλο.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη χωρίς προβλήματα για τον Ολυμπιακό, με μία θέση στην δωδεκάδα να διεκδικούν οι Μιχάλης Λούντζης και Κουίνσι Εϊσι, με τον πρώτο να έχει προβάδισμα. Στην αντίπερα όχθη, ο Εργκίν Αταμάν, δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τραυματία Κρούνισλαβ Σίμονν. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να εστιάσει στην άμυνά του, ώστε αρχικά να περιορίσει την δράση των Μίτσιτς και Λάρκιν σε επίθεση και δημιουργία.

Οι δύο κορυφαίοι περιφερειακοί στην διοργάνωση, δεν είναι οι μόνοι που χρειάζονται περιορισμό, καθώς στο ρόστερ της Εφές υπάρχουν ο επίσης επικίνδυνος γκαρντ, Ροντρίγκ Μπομπουά, αλλά και οι ποιοτικοί ψηλοί, Αντριάν Μοερμάν, ΤίμπορΠλάις, Μπράιαντ Ντάνστον και Κρις Σίνγκλετον. Στα παιχνίδια της κανονικής περιόδου, οι δύο ομάδες είχαν από μία νίκη στην έδρα τους.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ, Όλεγκς Λάτισεβς και Γκίτας Βίλιους.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα