back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Θ. Ξανθόπουλος: Η παρέμβαση Καραμανλή αποδόμησε πλήρως την επιχειρηματολογία του δεν ήξερα-δεν άκουσα

Διαβάστε επίσης

Στην τροχιά που έχει δημιουργήσει η υπόθεση των παρακολουθήσεων συνεχίζει να κινείται η Βουλή. Κατά τη σημερινή, απόρρητη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, έχουν κληθεί σε μυστική ακρόαση πρώην και νυν διοικητές της ΕΥΠ, καθώς και πρόσωπα που φέρονται να συνδέονται με την επισύνδεση στο κινητό τηλέφωνο του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη.

«Υπάρχει σοβαρό πολιτικό πρόβλημα με την υποκλοπή των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων του κ. Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά και του κ Θανάση Κουκάκη. Η υπόθεση ακουμπά προσωπικά τον Πρωθυπουργό. Οι ευθύνες του είναι απόλυτες. Αυτό δείχνει το γεγονός ότι δύο στενοί του συνεργάτες, οι κκ Δημητριάδης και Κοντολέων, αναγκάστηκαν να παραιτηθούν» τόνισε στον Αθήνα 984 ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεόφιλος Ξανθόπουλος, μέλος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας

Μιλώντας στον Γιώργο Αποστολίδη δήλωσε πως «δεν μπορούμε να βγάζουμε από το κάδρο την παρέμβαση Καραμανλή, που αποδόμησε πλήρως την επιχειρηματολογία του δεν ήξερα- δεν άκουσα-δεν έμαθα κι όταν έμαθα παρενέβην».

Τάχθηκε υπέρ της δημοσιοποίησης του περιεχομένου των πρακτικών της συνεδρίασης στο κομμάτι των θεμάτων τα οποία δεν άπτονται της εθνικής ασφάλειας, όπως ζητούν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ, επισημαίνοντας πως «ό,τι δεν βλάπτει την εθνική ασφάλεια πρέπει να γίνει κτήμα του ελληνικού λαού» και όπως εκτίμησε «είμαστε μπροστά σε μια αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα