back to top
16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ακολούθησε μέρος της προπόνησης με ειδική μάσκα ο Ιωαννίδης

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζει να… σβήνει ονόματα από το ιατρικό δελτίο του Παναθηναϊκού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ενόψει του αγώνα με τον Άρη.

Στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης, είδε και τον Φώτη Ιωαννίδη να παίρνει μέρος στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, φορώντας ειδική μάσκα -λόγω του κατάγματος που υπέστη στη μύτη στον αγώνα με τη Λαμία- και πλέον έχει πολλές πιθανότητες για να προλάβει το κυριακάτικο  ματς με τον Άρη στο “Απόστολος Νικολαΐδης”.

Ο 22χρονος επιθετικός ολοκλήρωσε την προπόνηση με ατομικό, όμως από την Πέμπτη αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμό. Εντούτοις, επειδή η φύση του χτυπήματος που έχει δεχθεί και το κάταγμα στη μύτη δεν είναι “εύκολος” τραυματισμός, ο Σέρβος τεχνικός και οι συνεργάτες του θέλουν να είναι πολύ προσεκτικοί με τη διαχείρισή του.

Ο Αϊτόρ έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης, όμως αναμένεται να είναι έτοιμος ως την Κυριακή, ενώ ο Κουρμπέλης συνέχισε με ατομικό, διότι δεν τον έχουν εγκαταλείψει ακόμη σε απόλυτο βαθμό οι ενοχλήσεις στον χτυπημένο αστράγαλό του.

Ο Τρουιγιέ έκανε θεραπεία και τα επόμενα 24ωρα θα αποφασιστεί η μέρα, στην οποία θα υποβληθεί στην επέμβαση αποκατάστασης της “ζημιάς” στο αριστερό γόνατό του, μετά την ολική ρήξη χιαστού κι έσω πλαγίου συνδέσμου που υπέστη την περασμένη Κυριακή  στον αγώνα με τη Λαμία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα