back to top
20.7 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

20.7 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Ολυμπιακός Β’ αποχώρησε στο ημίχρονο από την Καλλιθέα σε ένδειξη διαμαρτυρίας

Διαβάστε επίσης

Ημιτελής έμεινε η αναμέτρηση της Athens Kallithea FC με τον Ολυμπιακό Β΄ για την 7η αγωνιστική του Β΄ ομίλου της Super League 2.

Και αυτό γιατί οι «ερυθρόλευκοι» αποχώρησαν από το «Ελ Πάσο» στην ανάπαυλα του αγώνα και ενώ βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 2-1, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση του διαιτητή να μη μετρήσει ένα αυτογκόλ των γηπεδούχων, το οποίο ακυρώθηκε.

Από τον Ολυμπιακό εκφράζονται φρικτά παράπονα για τη διαιτησία, αφενός για το πρώτο τέρμα της Καλλιθέας, καθώς θεωρούν πως υπάρχει οφσάιντ, και αφετέρου για το ακυρωθέν γκολ (αυτογκόλ του Ευαγγέλου) λίγο πριν τη λήξη του α’ 45λέπτου.

Πιο συγκεκριμένα αναφορικά με τη δεύτερη φάση, η ομάδα του Γιάννη Οκκά έφτασε στην ισοφάριση (2-2), αλλά το γκολ ακυρώθηκε για… χέρι παίκτη του Ολυμπιακού Β’. Το χέρι, ωστόσο, το έχει κάνει ο αμυντικός της Καλλιθέας, στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα! Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, αλλά ο διαιτητής Παπακωνσταντίνου δεν άλλαξε την απόφασή του. Πρέπει να υπενθυμίσουμε, φυσικά, ότι δεν υπάρχει VAR στη δεύτερη κατηγορία.

Μετά από τα παραπάνω και ενώ, να σημειωθεί, πρόσφατα ο Ολυμπιακός είχε απειλήσει με αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Super League 2, πάρθηκε η απόφαση στα αποδυτήρια του «Ελ Πάσο» να μη βγει η Β’ ομάδα για το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Καλλιθέα και να φύγει από το γήπεδο, με το σκορ στο 2-1 υπέρ των γηπεδούχων.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα