back to top
19.3 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

19.3 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Πιθανή θεωρείται η προκήρυξη εκλογών στις 9 Μαρτίου

Διαβάστε επίσης

Δύο υπουργικά συμβούλια και η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας τις επόμενες δύο εβδομάδες ίσως οδηγήσουν στην προκήρυξη των εκλογών.

Το πρώτο υπουργικό συμβούλιο αναμένεται να διεξαχθεί την Παρασκευή 3 Μαρτίου και ενδεχομένως να ανακοινωθεί η αύξηση του κατώτατου μισθού, η οποία με πράξη υπουργικού συμβουλίου θα τεθεί σε εφαρμογή την 1η Απριλίου.

Ακόμη δεν αποκλείεται να εγκριθούν και δύο νομοσχέδια, τα οποία θα ψηφιστούν την επόμενη εβδομάδα στη Βουλή και θα κλείνουν μία σειρά από εκκρεμότητες πριν από τη διάλυσή της.

Το τελευταίο υπουργικό συμβούλιο αναμένεται να γίνει στις 9 Μαρτίου, θα έχει απολογιστικό χαρακτήρα και ο κ. Μητσοτάκης θα ευχαριστήσει τα μέλη του για το έργο που έγινε την τελευταία τετραετία.

Είτε στην ίδια συνεδρίαση είτε αμέσως με τηλεοπτικό του μήνυμα, ο κ. Μητσοτάκης θα προχωρήσει στην προκήρυξη των εκλογών για τις 9 Απριλίου και αμέσως μετά θα επισκεφθεί την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ζητώντας τη διάλυση της Βουλής και την άμεση προσφυγή στις κάλπες.

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου αναμένεται να θυροκολληθεί το Προεδρικό Διάταγμα στη Βουλή και να έχουμε επισήμως την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Newsroom

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα