back to top
18.3 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

18.3 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Κ. Μητσοτάκης: Επιστρέφουμε ειδικά στις πιο αδύναμες κοινωνικές ομάδες το προϊόν της ανάπτυξης

Διαβάστε επίσης

Την «αναβάθμιση του ρόλου της Ελλάδος γεωστρατηγικά και γεωπολιτικά», επισήμανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης από τον Πλατύκαμπο του δήμου Κιλελέρ, τον οποίο επισκέφθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στην Λάρισα.

«Η Ελλάδα σήμερα είναι πολύ πιο ισχυρή σε όλα τα επίπεδα απ’ ό,τι ήταν πριν από τέσσερα χρόνια», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος τόνισε παράλληλα ότι η κυβέρνηση στη διάρκεια της τετραετίας «έδωσε μεγάλη έμφαση στη στήριξη του αγροτικού κόσμου, καθώς και ότι επιστρέφει στους πολίτες και ειδικά στις πιο αδύναμες κοινωνικές ομάδες, το προϊόν της ανάπτυξης» διότι, όπως είπε, «η οικονομία μας αναπτύσσεται πιο γρήγορα από ό,τι περιμέναμε και εμείς γιατί προσελκύουμε επενδύσεις».

«Θέλω να ξέρετε ότι όλα αυτά τα οποία επιστρέφουμε στους πολίτες, στους αγρότες μας, στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, στα νοικοκυριά τα οποία δοκιμάζονται, δεν είναι προϊόν ούτε πρόσθετου δανεισμού, ούτε υπερφορολόγησης. Το προϊόν της ανάπτυξης επιστρέφουμε στους πολίτες και ειδικά στις πιο αδύναμες κοινωνικές ομάδες», πρόσθεσε.

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η χώρα έχει αλλάξει πια πίστα», ότι «η πορεία την οποία έχουμε προδιαγράψει είναι μια πορεία αισιοδοξίας» και ότι «όλοι οι Έλληνες, συμπεριλαμβανομένων και των αγροτών μας, έχουν κάθε λόγο να γνωρίζουν πως με αυτή την κυβέρνηση θα έχουν ένα συνομιλητή ο οποίος θα είναι αξιόπιστος, θα στηρίζει τα δίκαια αιτήματά τους και με τον οποίο μπορούμε να δουλέψουμε μαζί για να κάνουμε και τον πρωτογενή μας τομέα πρωταθλητή στην Ευρώπη».

«Θα συνεχίσουμε να σας μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας. Θα τηρήσουμε τη συμφωνία αλήθειας την οποία είχαμε υπογράψει, θα την τηρήσουμε και την επόμενη τετραετία», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος σημείωσε ότι προσβλέπει «στη στήριξη των παλιών και νέων φίλων της Νέας Δημοκρατίας, στις επερχόμενες εκλογές οι οποίες θα γίνουν κάποια στιγμή την άνοιξη».

Απόστολος Χονδρόπουλος

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα