back to top
20.7 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

20.7 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 11:00

Διαβάστε επίσης

Πυρκαγιά ξέσπασε νωρίτερα σε κατάστημα με χρώματα επί της οδού Γούναρη στον Πειραιά.

Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 5 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.

Άλλες τέσσερις τρομοκρατικές επιθέσεις σε Αθήνα και Ζάκυνθο, εκτός από εκείνη στο εβραϊκό εστιατόριο στου Ψυρρή, ετοίμαζαν οι Πακιστανοί συλληφθέντες και οι εγκέφαλοι του κυκλώματος που τους καθοδηγούσαν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα οποία επικαλούνται επικοινωνίες των συλληφθέντων, υπήρχαν σχέδια για τοποθετήσεις εκρηκτικών με στόχους επιχειρηματίες με δραστηριότητες στο Ισραήλ, ακόμα και για τυφλές ανθρωποκτονίες στη νησιωτική Ελλάδα.

Σταδιακή επιδείνωση του καιρού αναμένεται σήμερα από τα δυτικά, που μέχρι το βράδυ θα επηρεάσει όλη τη χώρα. Με βροχές, καταιγίδες και σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας θα κυλήσουν σχεδόν όλες οι επόμενες ημέρες με επαναφορά του υδραργύρου σε φυσιολογικές τιμές προς το τέλος της εβδομάδας. Σημειώνεται ότι οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα νότια.

“Η αποτρεπτική μας πολιτική θα συνεχιστεί” διαμήνυσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, τονίζοντας ότι ο φράχτης στον Έβρο θα επεκταθεί. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο κ. Μηταράκης εκτίμησε ότι το μεταναστευτικό θα αποτελέσει βασικό σημείο αντιπαράθεσης για τις εκλογές της 21ης Μαΐου, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση μιλά με αποτελέσματα.

Το εμπορικό κέντρο της Ελευσίνας επισκέπτεται σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Χωρίς δρομολόγια του Μετρό σήμερα το τμήμα Δημοτικό Θέατρο – Νίκαια, λόγω εργασιών αναβάθμισης. Οι επιβάτες εξυπηρετούνται από την προσωρινή λεωφορειακή γραμμή 900, με αφετηρία στην πλατεία Καραϊσκάκη, στον Πειραιά.

Τη στάση ΣΕΦ θα έχει τερματικό σταθμό ως τις 12 και μισή το μεσημέρι η γραμμή 7 του τραμ «Ασκληπιείο Βούλας – Αγ. Τριάδα Πειραιά» λόγω αγώνα δρόμου στον Πειραιά.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ως τη μία και μισή μετά το μεσημέρι σε δρόμους των Δήμων Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Σαρωνικού και Λαυρεωτικής, λόγω της διεξαγωγής του ποδηλατικού αγώνα Attica Race.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ως τις δύο μετά το μεσημέρι, σε τμήματα της Λεωφόρου ΝΑΤΟ και της οδού Γενοκτονίας, στον Ασπρόπυργο, λόγω ελεγχόμενων εκρήξεων για την εξουδετέρωση πυρομαχικών παλαιού τύπου.

Ξεκίνησε νωρίτερα στο Ζάππειο η κοινωνική δράση «Περπατάμε για τον Αυτισμό» στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό. Η δράση πραγματοποιείται από την Ελληνική Εταιρεία Αναπτυξιακών Παιδιάτρων υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Μια «διαφορετική τετράποδη μοντέρνα αγάπη!» διοργανώνουν σήμερα το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και το Τμήμα Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, την Τρίτη 4 Απριλίου. Όσοι επιθυμούν μπορούν να περιηγηθούν, ως τις δύο μετά το μεσημέρι, μαζί με τα κατοικίδιά τους, την έκθεση «Modern Love. Η αγάπη στα χρόνια της ψυχρής οικειότητας», όπως και τις υπόλοιπες εκθέσεις του Μουσείου.

Συνεχίζονται και σήμερα ως τις δύο μετά το μεσημέρι οι ξεναγήσεις στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Πλατείας Κοτζιά, στο πλαίσιο της δράσης του Open House Athens.

Στην αθλητική επικαιρότητα για την 2η αγωνιστική των Play Off της Σούπερ Λιγκ παίζουν: Στις 6: Παναθηναϊκός – Βόλος. Επτά και μισή: ΠΑΟΚ -ΑΕΚ και στις 9: Ολυμπιακός – Άρης.

Και ο καιρός

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στην Αττική. Θερμοκρασία από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα