back to top
17.2 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

17.2 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 19:00

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζονται οι περιοδείες των πολιτικών αρχηγών, στο δρόμο προς τις Εθνικές εκλογές.

Η κάλπη της 21ης Μαΐου «είναι η κάλπη που θα τα κρίνει όλα» και μέσω αυτής πρέπει να σταλεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα «ότι η χώρα δεν θα γυρίσει πίσω και ότι όλα όσα πετύχαμε και κατακτήσαμε μέσα από κόπους, μέσα από δυσκολίες αυτή την τετραετία, δεν θα τα θέσουμε σε κίνδυνο, τόνισε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης που επισκέφθηκε το Κουκάκι και απηύθυνε χαιρετισμό σε πολίτες

Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης περιόδευσε σήμερα, συνομιλώντας με πολίτες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας σημείωσε πως το παραμύθι της ΝΔ και του Μητσοτάκη τελειώνει στην 21η του Μάη γιατί «ο ελληνικός λαός θα γυρίσει την πλάτη του στην αδικία , στην εκμετάλλευση, την απαξίωση και την διαφθορά».

Στο Ισραήλ βρίσκεται από χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ , Νίκος Ανδρουλάκης. Αύριο Κυριακή των Βαΐων θα συναντήσει τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων.

Σε 8 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία, μετά την άγρια συμπλοκή μεταξύ οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων, χθες το απόγευμα στην περιοχή Σεισμόπληκτα, στα Ιωάννινα. Από τη συμπλοκή τέσσερα άτομα κατέληξαν στο νοσοκομείο. Δύο νοσηλεύονται φρουρούμενα, ενώ κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας ενός 30χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ακόμη 3 εμπλεκόμενοι, που αναζητούνται από την Αστυνομία. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Τουλάχιστον 20 αφρικανοί μετανάστες αγνοούνται μετά το ναυάγιο του σκάφους που τους μετέφερε στην Ιταλία ανοικτά των ακτών της Τυνησίας. Η ακτοφυλακή της Τυνησίας διέσωσε 17 ανθρώπους που επέβαιναν στο σκάφος ανοικτά της πόλης Σφαξ, δύο από τους οποίους βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Κλειστό για λόγους ασφαλείας των επισκεπτών θα είναι αυτό το καλοκαίρι το διάσημο ναυάγιο της Ζακύνθου σύμφωνα με το ΦΕΚ της Κοινής Υπουργικής απόφασης τεσσάρων συναρμόδιων υπουργών . Η προσέγγιση στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή θα επιτρέπεται μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης και παροχής βοήθειας.

Ανοιχτά θα είναι αύριο τα καταστήματα Κυριακή των Βαΐων για τις πασχαλινές αγορές. Θα είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα ενώ έως τις οχτώ το βράδυ τα Πολυκαταστήματα.

 

Στην Τεχνόπολη χτυπά όλο το Σαββατοκύριακο η καρδιά της αγοράς βινυλίου. Το Vinyl Market περιμένει το πιστό κοινό του από τις 11 το πρωί ως τις 10 το βράδυ, με συλλογές δίσκων, συλλεκτικά κομμάτια, φρέσκες κυκλοφορίες και με πολλά άλλα μουσικά εκθέματα.

Παράλληλα στην Τεχνόπολη επιστρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο το πασχαλινό Meet Market με 140 και πλέον σχεδιαστές καλλιτέχνες και μικρούς παραγωγούς.

Στην αθλητική επικαιρότητα,

και την 3η αγωνιστική των Play Out της Σούπερ Λιγκ,

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα. 1-1

ΟΦΗ – Λαμία 2-1 στο 73΄

επτά και μισή: Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός

και Παναιτωλικός – Ιωνικός.

Στο βόλεϊ, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις εννέα και μισή τον Παναθηναϊκό στον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ “Νίκος Σαμαράς”.

Και ο καιρός…

Λίγες νεφώσεις για αύριο που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Θερμοκρασία: Από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα