back to top
19.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

19.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 22:00

Διαβάστε επίσης

Με συλλαλητήρια τιμούν την εργατική πρωτομαγιά τα συνδικάτα.. ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ και Εργατικό Κέντρο καλούν τα μέλη τους στην πλατεία Κλαυθμώνος, αύριο στις 11 το πρωί.

Την ίδια ώρα στο Σύνταγμα θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, Στο Πασαλιμάνι το συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου Πειραιά.

Στη μία μετά το μεσημέρι οι διανομείς θα πραγματοποιήσουν moto Πορεία στο κέντρο της Αθήνας.

Κινητοποιήσεις και στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Δεμένα θα μείνουν τα πλοία στα λιμάνια.

Χειρόφρενο θα τραβήξουν όλο το 24ωρο ηλεκτρικός, μετρό και προαστιακός.

24ωρη απεργία θα πραγματοποιήσουν και οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ

Λεωφορεία και τρόλει θα κινηθούν από τις εννέα το πρωί έως τις εννέα το βράδυ. Κανονικά θα κινηθούν τα αστικά λεωφορεία στις γραμμές που έχουν αναλάβει τα ΚΤΕΛ.

Στο μεταξύ ανεβαίνει ο εκλογικός πυρετός

«Εμείς στη Νέα Δημοκρατία είμαστε με την Πρωτομαγιά, ο κ. Τσίπρας είναι με την πρωταπριλιά.. γιατί εξακολουθεί και τάζει τα πάντα στους πάντες ανερυθρίαστα» είπε από την Ναύπακτο ο πρωθυπουργός. Αύριο, στις 12.00 το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει σε συγκέντρωση πολιτών στην Κηφισιά.

“Όσο πιο καθαρή θα είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ τόσο πιο επιτακτική θα είναι η εντολή του λαού για προοδευτική κυβέρνηση”, τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, από το Μενίδι. Αύριο ο Αλέξης Τσίπρας στις επτά και μισή το απόγευμα θα μιλήσει σε εκδήλωση συναυλία του ΣΥΡΙΖΑ για την πρωτομαγιά, στον πολυχώρο Λιπασμάτων στην Δραπετσώνα.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στις 11 το πρωί αύριο θα δώσει το παρών στην απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων στην πλατεία Κλαυθμώνος. Νωρίτερα, από το χωριό Κένταυρος της Ξάνθης ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει στο επίκεντρο της πολιτικής του, τον σεβασμό στον άνθρωπο, τη μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων, τη διάκριση των εξουσιών, το κράτος δικαίου, και τον σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα..

Ο ΓΓ του ΚΚΕ θα βρίσκεται αύριο το πρωί στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα. Νωρίτερα, από την εκδήλωση – συναυλία του κόμματος για την πρωτομαγιά που πραγματοποιείται στην Καισαριανή, ο κ Κουτσούμπας κάλεσε όλους όσοι νιώθουν αριστεροί, δημοκράτες, προοδευτικοί και άνθρωποι καλής θέλησης, να δυναμώσουν στην κάλπη το ΚΚΕ. Επεσήμανε ότι παρά τους ομηρικούς καβγάδες τους ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ έχουν κοινή πλεύση στα βασικά ζητήματα, ενώ χαρακτήρισε ‘’χρήσιμους πρόθυμους’’ τα κόμματα της ελάσσονας αντιπολίτευσης που – όπως είπε – έχουν ρόλο συγκολλητικής ουσίας σε αντιλαϊκές κυβερνήσεις.

Κάλεσμα σε πατριωτική πανστρατιά ..μακριά από θεσιθηρία, και υπόγειες συμφωνίες και συνεννοήσεις απηύθυνε με ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση συμπληρώνοντας ‘’Φαιοκόκκινες παντιέρες και “φίρμες” δεν χωρούν στον αγώνα για την δική μας Ελλάδα’’ ..

Το ΜέΡΑ 25, έδωσε στη δημοσιότητα πρόγραμμα 100 Ημερών, με μέτρα που μπορούν – όπως επισημαίνεται – να εφαρμοστούν άμεσα. Επαναφέρει και το σχέδιο ΔΗΜΗΤΡΑ για επιστροφή σε εθνικό νόμισμα..

Ξεκίνησε η ανάρτηση των εκκαθαριστικών ΕΝΦΙΑ. Η αποπληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί σε έως και 10 δόσεις, με την πρώτη να καταβάλλεται αύριο.

Τη συνδρομή και της Europol ζήτησε η ελληνική αστυνομία, προκειμένου αξιοποιώντας και την τεχνογνωσία της να φθάσει στον ηθικό αυτουργό της εκτέλεσης του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ. Στο στόχαστρο των αρχών ένα ‘’βαρύ’’ όνομα της νύχτας με το οποίο συνομιλούσαν οι συλληφθέντες.

Νεκρός ανασύρθηκε 50χρονος που είχε πέσει νωρίτερα στο κενό στο σταθμό μετρό Άγιος Νικόλαος. Στη σημείο επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ έσπευσε και το ΕΚΑΒ. Προσωρινά διακόπηκε η κυκλοφορία των συρμών του ηλεκτρικού στο τμήμα Ομόνοια – Άγιος Ελευθέριος… Στο μητροπολιτικό πάρκο Αντώνης Τρίτσης γιορτάζει την πρωτομαγιά η περιφέρεια Αττικής. Από τις 12 το μεσημέρι αύριο με ένα 5ωρο ζωντανό πρόγραμμα με λαϊκή και παραδοσιακή μουσική από το συγκρότημα ‘’Φαμίλια Γαλάνη’’.

Ανοιχτή πρόσκληση για πρωτομαγιά στο γρασίδι, με μουσικές, παιχνίδια, θέατρο και πολύ κέφι απευθύνει ο Δήμος Αθηναίων. Το πρωτότυπο πικ νικ διοργανώνεται και φέτος στην Ακαδημία Πλάτωνος.

Στην αθλητική επικαιρότητα και στα σημερινά παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής των play off της σούπερ λιγκ

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Ολυμπιακός – Βόλος: 5 – 0 και ΠΑΟΚ – ‘ΑΡΗΣ: 3 – 2

Και ο καιρός

Νεφώσεις και τοπικές βροχές αύριο στην Αττική, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Θερμοκρασία από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου. 16,7 βαθμοί αυτήν την ώρα, στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα