back to top
14.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

14.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ολοκληρώθηκε η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών

Διαβάστε επίσης

Δύο φακέλους με τα πεπραγμένα και τις εκκρεμότητες, τόσο στις μεταφορές, όσο και στις υποδομές παρέδωσε ο Γιώργος Γεραπετρίτης στον Γιάννη Γκόλια κατά την παράδοση – παραλαβή καθηκόντων του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών σημείωσε ότι το πόρισμα της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Εφετών Λάρισας και στην Οικονομική Εισαγγελία, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι τα έργα εκσυγχρονισμού του δικτύου θα ολοκληρωθούν έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, κάτι το οποίο σημαίνει, όπως υπογράμμισε, ότι θα λειτουργούν τα συστήματα σηματοδότησης – τηλεδιοίκησης από τον Οκτώβριο.

Από την πλευρά του, ο νέος υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιάννης Γκόλιας ανέφερε ότι έχει υπηρετήσει –από διάφορες θέσεις– το υπουργείο για σχεδόν 30 έτη και ότι ως υπηρεσιακός υπουργός θα εργαστεί, όπως οφείλει, για την αντιμετώπιση όσων ζητημάτων προκύψουν έως την ανάδειξη της νέας κυβέρνησης.

O κ. Γκόλιας είναι πανεπιστημιακός καθηγητής και πρώην πρύτανης του ΕΜΠ. Έχει διατελέσει υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, είναι πρόεδρος του ΟΑΣΑ, ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει και Γ.Γ. Μεταφορών του υπουργείου.

 

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα