back to top
16.6 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

16.6 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 24:00

Διαβάστε επίσης

Μέχρι σήμερα θα πρέπει τα 44 κόμματα, οι συνασπισμοί κομμάτων και οι μεμονωμένοι ανεξάρτητοι υποψήφιοι που δήλωσαν συμμετοχή στις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου, να υποβάλουν τους συνδυασμούς τους στο υπουργείο Εσωτερικών. Η ανακήρυξη των κομμάτων από τον Άρειο Πάγο θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη.

Με αφορμή την ημέρα Περιβάλλοντος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, θα επισκεφθεί στις 11 το πρωί το Κέντρο Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα, στον Υμηττό. Ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Βύρωνα, Γρηγόρη Κατωπόδη και θα συνομιλήσει με εθελοντές δασοπυροσβέστες.

Το ΠΑΣΟΚ θα ξαναγίνει ισχυρή αντιπολίτευση και σε λίγα χρόνια θα είναι ξανά ο ισχυρός αντίπαλος της ΝΔ και η πραγματική εναλλακτική προοδευτική παράταξη που χρειάζεται η χώρα, τόνισε σε ομιλία του χθες βράδυ στη Ρόδο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ολοκληρώθηκε χθες βράδυ η επιχείρηση περισυλλογής μεταναστών από νησίδα στην περιοχή Μαρασιά του Έβρου. Συνολικά οι ελληνικές αρχές περισυνέλλεξαν 91 άτομα εκ των οποίων 32 άντρες, 25 γυναίκες και 34 παιδιά. Σύμφωνα με την Αστυνομία στους μετανάστες, που είναι καλά στην υγεία τους, δόθηκαν ρούχα, φαγητό και πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκαν σε κέντρο κράτησης αλλοδαπών στην Ορεστιάδα.

Νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Ηράκλειο Κρήτης. Ένας άνδρας φέρεται να χτύπησε και τραυμάτισε με μαχαίρι τη σύντροφό του. Στη συνέχεια με το ίδιο μαχαίρι αυτοτραυματίστηκε, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα. Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ που παρέλαβε και τους δύο προκειμένου να τους μεταφέρει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Στον διεθνή χώρο,

Ένα μικρό αεροσκάφος Cessna Citation συνετρίβη σε ορεινή περιοχή της νοτιοδυτικής Βιρτζίνιας, ανακοίνωσε νωρίτερα η ομοσπονδιακή υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας. Δεν υπάρχουν προς το παρόν περισσότερες πληροφορίες για το δυστύχημα αυτό. Τα αεροσκάφη αυτού του τύπου μπορούν να μεταφέρουν από 7 έως 12 επιβάτες, ανάλογα με το μοντέλο, σύμφωνα με τον ιστότοπο της εταιρείας.

Τουλάχιστον 12 εργάτες σκοτώθηκαν σε χρυσωρυχείο στο Ελ Καλάο της Βενεζουέλας, που κατέρρευσε λόγω πλημμύρας.

Στην αθλητική επικαιρότητα,

Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 στις νίκες στη σειρά των τελικών της Basket League, νικώντας με 73-70 τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Πρωταθλήτρια θα αναδειχθεί η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 3 νίκες.

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 3-0 σετ του Σεμπάστιαν Όφνερ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, όπου θα αντιμετωπίσει τον Κάρλος Αλκαράθ.

Και ο καιρός

Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα