back to top
18.3 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

18.3 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Έξι αποχωρήσεις από τον Ατρόμητο

Διαβάστε επίσης

Εξι ποδοσφαιριστές της περσινής ομάδας αποχαιρέτησε με ανακοίνωσή του ο Ατρόμητος.

Η ΠΑΕ του Περιστερίου γνωστοποίησε ότι δεν πρόκειται να ανανεωθούν τα συμβόλαια των Λαουρέντιου Μπρανέσκου, Ντάνι Σουάρεθ, Γιάννη Οικονομίδη και Βίνταρ Κιάρτανσον, ενώ παράλληλα ολοκληρώνεται ο δανεισμός του Αγκιμπού Καμαρά από τον Ολυμπιακό και του Ντόριν Ροτάριου από τη Λουντογκόρετς.

Ο Μπρανέσκου εντάχθηκε στον Ατρόμητο τον περασμένο Φεβρουάριο και κατέγραψε μόλις μία συμμετοχή, στο ματς των πλέι-άουτ με τον Παναιτωλικό. Ο Σουάρεθ και ο Κιάρτανσον αποκτήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι, με τον Ισλανδό επιθετικό να έχει 34 συμμετοχές (σε πρωτάθλημα και κύπελλο) και οκτώ γκολ και τον Ισπανό μέσο να περιορίζεται σε δέκα συμμετοχές.

Σε ό,τι αφορά τον Οικονομίδη, αποχωρεί από τον Περιστέρι μετά από μία τριετία, έχοντας όμως ουσιαστικά παίξει δύο χρόνια στους «κυανόλευκους» (26 συμμετοχές), καθώς την περίοδο 2021-22 δόθηκε δανεικός στην Κηφισιά.

Ο Ροτάριου έμεινε ως δανεικός στον Ατρόμητο για ενάμιση χρόνο, καταγράφοντας 42 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ ο Αγκιμπού Καμαρά αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό τον περασμένο Ιανουάριο και σκόραρε 3 τέρματα σε 12 παρουσίες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα