back to top
22.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

22.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σενάρια για επιστροφή του Αραούχο στη Λας Πάλμας

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ισπανία ο Σέρχιο Αραούχο σκέφτεται το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Λας Πάλμας.

Για μία ακόμα φορά το όνομα της Λας Πάλμας συνδέεται με αυτό του Σέρχιο Αραούχο. Ισπανικό δημοσίευμα τονίζει ότι ο Αργεντινός επιθετικός θέλει να επιστρέψει στην ομάδα. Μάλιστα, οι Ισπανοί το πάνε ένα βήμα παρακάτω τονίζοντας ότι η Λας Πάλμας θα τον ήθελε αλλά μόνο ως ελεύθερο, καθώς ο Αραούχο δεσμεύεται με συμβόλαιο ενός ακόμα έτους με την ΑΕΚ.

Στο άρθρο τονίζεται ότι: “ο Αραούχο θέλει να επιστρέψει στη Λας Πάλμας και η ομάδα θα τον υποδεχόταν με… ανοικτές αγκάλες, αλλά η ΑΕΚ ζητά χρήματα για τη μεταγραφή του και στη UD τον θέλουν μόνο ως ελεύθερο”.

Οι Ισπανοί αναφέρουν ότι ο Αραούχο αρνήθηκε την ανανέωση που του προτάθηκε και ότι έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Κάτι που δεν ισχύει ακριβώς, καθώς ο Αργεντινός επιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, ωστόσο υπάρχει οψιόν για έναν ακόμα χρόνο.

Αυτό σημαίνει ότι η συνεργασία του με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025 και το σίγουρο είναι πως στην Ένωση δεν πρόκειται να δεχθούν να φύγει ως ελεύθερος και θα υπάρξει οικονομικό αντάλλαγμα.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα