back to top
18.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

18.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Wimbledon: Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

Διαβάστε επίσης

Η δράση ξεκινάει στο Wimbledon με τα παιχνίδια του 1ου γύρου για τα κάτω μέρος του ταμπλό των ανδρών και το πάνω μέρος στο ταμπλό των γυναικών με τους Νόβακ Τζόκοβιτς, Γιάνικ Σίνερ, Κάσπερ Ρουντ, Αντρέι Ρούμπλεφ, Ίγκα Σφιόντεκ, Βίνους Γουίλιαμς, Κόρι Γκοφ και Τζέσικα Πεγκούλα να είναι μερικά από τα μεγάλα ονόματα που θα ριχτούν στη μάχη την Δευτέρα 3 Ιουλίου.

Η αυλαία θα ανοίξει στις 13:00 GR σε όλα τα courts, πλην των δύο μεγάλων όπου το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 15:00 GR (court No1) και 15:30 GR αντίστοιχα (κεντρικό court)

Στο κεντρικό court το πρόγραμμα θα ανοίξει (15:30 GR) ο κάτοχος των τελευταίων 4 τίτλων (7 συνολικά) Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος έχει ξεχάσει τι σημαίνει ήττα στο συγκεκριμένο court τα τελευταία 10(!) χρόνια με την τελευταία να είναι το 2013 στον επικό τελικό κόντρα στον Άντι Μάρεϊ.

Ο Σέρβος θα αγωνιστεί κόντρα στον Αργεντινό Πέδρο Κατσίν, ενώ αμέσως θα αγωνιστούν η Βίνους Γουίλιαμς με την Ελίνα Σβιτολίνα σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της ημέρας από το ταμπλό των γυναικών, με την 1η ημέρα στο κεντρικό court θα κλείσουν οι Γιάνικ Σίνερ και Χουάν Μανουέλ Σερούντολο.

Στο πρώτο παιχνίδι του court No1 η Ίγκα Σφιόντεκ θα παίξει κόντρα στην Κινέζα Λιν Ζου (15:00 GR), ενώ το πρόγραμμα κλείνουν Σοφία Κένιν και Κόρι Γκοφ.

Νωρίτερα (13:00 GR) η Τζέσικα Πεγκούλα θα αναμετρηθεί με την Λόρεν Ντέιβις στο πρώτο παιχνίδι του court No2, ενώ αμέσως μετά θα κάνει πρεμιέρα (γενικά στη φετινή grass season) ο Κάσπερ Ρουντ απέναντι στον προερχόμενο από τα προκριματικά Λοράντ Λοκολί.

Σε άλλα σημαντικά παιχνίδια ο Αντρέι Ρούμπλεφ θα παίξει κόντρα στον Μαξ Πουρσέλ (13:00 GR), ο Τέιλορ Φριτς απέναντι στον Γερμανό Γιανίκ Χάνφμαν, ο Χούμπερτ Χουρκάτς κόντρα στον Άλμπερτ Ράμος Βινιόλας, ενώ πρεμιέρα θα κάνει και ο Σταν Βαβρίνκα κόντρα στον Έμιλ Ρουσουβουόρι σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα