back to top
18.3 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

18.3 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Wimbledon: Ολοκληρώνεται η προημιτελική φάση στο Λονδίνο

Διαβάστε επίσης

Σήμερα θα ολοκληρωθεί η προημιτελική φάση του Wimbledon στα μονά, με τους Νόβακ Τζόκοβιτς και Γιανίκ Σίνερ να έχουν τσεκάρει τα εισιτήρια τους από χθες, ενώ στο γυναικείο ταμπλό έχουν ήδη προκριθεί οι Βοντρούσοβα και Σβιτολίνα.

Την αγωνιστική δράση στο κεντρικό κορτ ξεκινάει στις 15:30 GR η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ονς Ζαμπέρ και Έλενα Ριμπάκινα, με το περσινό ζευγάρι του τελικού στο Λονδίνο να διασταυρώνει τα ξίφη του νωρίτερα φέτος.

Αμέσως μετά, περίπου στις 17:30 GR, θα πάρει τη σκυτάλη το μεγάλο παιχνίδι της νέας γενιάς, μεταξύ του Κάρλος Αλκαράθ και του Χόλγκερ Ρούνε, ενδεχομένως σε μία από τις πιο ενδιαφέροντες “μονομαχίες” ως τώρα στο φετινό Βρετανικό Slam.

Από την άλλη τώρα, στο Court 1, το πρόγραμμα θα ξεκινήσει το ματς ανάμεσα σε Μάντισον Κις και Αρίνα Σαμπαλένκα, λίγο μετά τις 15:00 GR, ενώ μετά θα ακολουθήσει ένα επίσης αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι, ανάμεσα στον No3 του κόσμου, τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, με την έκπληξη του τουρνουά και ανίκητου μέχρι στιγμής στο γρασίδι, Κρίστοφερ Γιούμπανκς (17:00 GR).

πηγή tennis24

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα