back to top
19.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

19.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Wimbledon: Ζήτησε περισσότερη ιδιωτικότητα ο Τζόκοβιτς

Διαβάστε επίσης

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς σε δηλώσεις του έκανε ξεκάθαρο πως θέλει περισσότερη ιδιωτικότητα. Αφορμή γι’ αυτό, οι φήμες ότι ο πατέρας του Κάρλος Αλκαράθ εθεάθη να τον βιντεοσκοπεί να προπονείται.

Την περασμένη Δευτέρα (10/7), Αλκαράθ και Τζόκοβιτς προπονήθηκαν στα court του Aorangi Park, με την προσβασιμότητα του κόσμου να είναι περιορισμένη.

Σύμφωνα με το σερβικό δίκτυο “b92”, ο πατέρας του Αλκαράθ… έσπασε τους κανόνες και παρακολούθησε από κοντά την προπόνηση των δύο παικτών. Μάλιστα, φαίνεται να εντοπίστηκε να καταγράφει με το κινητό του την προπόνηση του Νόβακ Τζόκοβιτς. Το γεγονός αυτό εξαγρίωσε τον Νο1 τενίστα στον κόσμο, με συνέπεια να προέβη στις παρακάτω δηλώσεις.

«Δυστυχώς, αυτή είναι η κατάσταση που ζούμε όσο βρισκόμαστε εδώ. Οι συνθήκες είναι τέτοιες που δεν έχουμε ιδιωτικότητα στην προπόνηση, αν και θα ήθελα να έχουμε περισσότερη. Έτσι, δεν μου δίνεται ευκαιρία να δοκιμάσω πράγματα που θέλω ή να επικοινωνήσω καλύτερα με την ομάδα μου. Δεν είσαι ποτέ χαλαρός στην προπόνηση. Ξέρεις ότι οι αντίπαλοί σου είναι εκεί, ξέρεις ότι όλοι κοιτάζουν εσένα και παρακολουθούν όσα κάνεις» ήταν τα λόγια του Νόβακ Τζόκοβιτς στους δημοσιογράφους.

πηγή tennis24

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα