back to top
23.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

23.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τερζής: «Δίκαιη η πρόκριση, μεγάλο όνομα η Ντιναμό»

Διαβάστε επίσης

Ανακουφισμένος εμφανίστηκε ο Απόστολος Τερζής έπειτα από τη νίκη-πρόκριση του Άρη επί της Αραράτ.

Οι «κίτρινοι» επικράτησαν 1-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», χάρη σε γκολ του Φαμπιάνο Λέισμαν στο 80ο λεπτό και με συνολικό σκορ 2-1 πήραν την πρόκριση για τον Γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League.

«Θέλαμε τη νίκη και την πρόκριση. Ήμασταν αγχωμένοι στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο δημιουργήσαμε φάσεις να πετύχουμε γκολ, μας βοήθησαν και οι αλλαγές. Η νίκη ήταν δίκαιη. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε. Εμείς μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι. Έχουμε καινούργια παιδιά που θέλουν χρόνο. Προσπαθούμε κάθε μέρα στην προπόνηση να βελτιωθούμε δείχνοντας καλύτερο πρόσωπο», δήλωσε αρχικά ο 52χρονος τεχνικός.

Ο οποίος προχώρησε και σε σύγκριση της εμφάνισης του Άρη στα δυο ματς με την Αραράτ, λέγοντας: «Γυρίσαμε καλύτερα τη μπάλα σήμερα, δεν το είχαμε κάνει στο παιχνίδι της Αρμενίας. Εκεί ήταν τρανζίσιον, επιθετικά και αμυντικά. Στο δεύτερο ημίχρονο το κάναμε πολύ καλύτερα. Τα παιδιά ήταν αποφασισμένα να πετύχουμε γκολ για να πάρουμε την πρόκριση και να πάμε στον επόμενο γύρο».

Kλείνοντας, σε σχετική ερώτηση αναφορικά με την προσεχή αντίπαλο στον Γ’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, τη Ντιναμό Κιέβου, ο Τερζής ανέφερε: «Είναι δύσκολη ομάδα με μεγάλο όνομα στη χώρα της έχοντας παίξει σε υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη, στο Champions και το Europa League. Η χαρά μας είναι μέχρι σήμερα, από αύριο θ’ αρχίσουμε ν’ ασχολούμαστε με το παιχνίδι της επόμενης Πέμπτης (10/8 στο Βουκουρέστι)».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα