back to top
24.8 C
Athens
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

24.8 C
Athens
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του Πανσερραϊκού

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις του στη  Super League επικρατώντας 2-0 του Πανσερραϊκού, με τον Μπιέλ σκοράρει στο 62ο λεπτό και τον Ελ Αραμπί στο 87′ να διαμορφώνει το αποτέλεσμα με πέναλτι.

Άλλαξε τους «ερυθρόλευκους» η είσοδος του Φορτούνη στο 59′, ενώ με δέκα παίκτες αγωνίστηκαν οι φιλοξενούμενοι από το 2′, που έχασαν και πέναλτι.

Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν όλο το ματς με παίκτη παραπάνω, αφού στο 2′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Χάγεκ, όμως δημιουργικά και πάλι ήταν πολύ κάτω του αναμενόμενου, παίζοντας έτσι με τη φωτιά για πολλή ώρα. Στο 54′ μάλιστα παραλίγο να… καούν, αφού ο Πανσερραϊκός κέρδισε πέναλτι, όμως ο Άλεξιτς έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Τελικά, τη λύση για την ομάδα του Μαρτίνεθ έδωσε στο 63′ ο Μπιέλ με ένα ωραίο πλασέ από το ύψος της περιοχής από πάσα του κορυφαίου του αγώνα, Ροντινέι, πετυχαίνοντας το γκολ που ξεκλείδωσε το ματς.

Στο φινάλε (86′), ο Φορτούνης κέρδισε πέναλτι και ο Ελ Αραμπί το εκτέλεσε εύστοχα ένα λεπτό αργότερα, για το τελικό 2-0. Ντεμπούτο για τον Γκουστάβο Σκάρπα που ήταν ορεξάτος αλλά αναποτελεσματικός.

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ραμόν (46’ Κίνι), Καμαρά, Αλεξανδρόπουλος (58’ Φορτούνης), Μπιέλ, Καρβάλιο (46’ Σκάρπα), Μασούρας (46’ Ελ Κααμπί), Ελ Αραμπί

Πανσερραϊκός: Χόβαν, Γκοτζαμανίδης, Χάγιεκ, Πεταυράκης, Ντανκερλούι, Πηλέας (75’ Μασκανάκης), Θυμιάνης, Στάικος (75’ Ουεντραογκό), Μούργος (38’ Τόμας), Χατζηστραβός (59’ Αυλωνίτης), Άλεξιτς (59’ Γούλερι)

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα