back to top
24 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

24 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Μ. Βελεγράκης: Προτείνουμε λύσεις και ολοκληρωμένες προτάσεις για μια πόλη που να μας αξίζει

Διαβάστε επίσης

O Μανώλης Βελεγράκης νομικός και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ του Χάρη Δούκα, εξηγεί στον Αθήνα 984 και στην Σοφία Μπερετάνου για ποιούς λόγους διεκδικεί την εμπιστοσύνη και την ψήφο των συμπολιτών του στις αυτοδιοικητικές κάλπες του Οκτωβρίου.

Για τον ίδιο, όπως λέει: «Η ματιά στην πόλη και τα προβλήματά της, είναι αυτό που μας κινητοποιεί. Η δικηγορία άλλωστε, από τη φύση του αντικειμένου της, έχει την κινητικότητα ως κύριο χαρακτηριστικό, ενταγμένο στον πυρήνα του επαγγέλματος. Πάμε παντού όπου καλούμαστε, υφιστάμεθα τις δυσκολίες που συνεπάγεται η καθημερινή μετακίνηση στην Αθήνα και έτσι σχηματίζουμε μια εικόνα για τα θετικά και τα αρνητικά της».

Σε αυτό το πλαίσιο, επισημαίνει καθυστερήσεις και αβελτηρίες σε σχέση με έργα που ταλαιπωρούν τους δημότες.

«Οι αστοχίες και οι παλινωδίες στο έργο του Μεγάλου Περίπατου που μένει ακόμα να ολοκληρωθεί, δεν διευκολύνουν την καθημερινότητα του δημότη. Όπως και τα πεζοδρόμια στο κέντρο της πόλης που εξακολουθούν να αποτελούν παγίδες για πεζούς και ΑμΕΑ. Όπως επίσης, το συνεχές ράβε ξήλωνε στους δρόμους είτε για την αλλαγή σωλήνων της ΕΥΔΑΠ είτε για την τοποθέτηση οπτικών ινών… Ακόμα, δεν αντιμετωπίστηκε αποτελεσματικά το θέμα της έλλειψης πρασίνου, ούτε και η ηχορύπανση, πεδία στα οποία καταγράφουν εξαιρετικές επιδόσεις πολλές άλλες ευρωπαϊκές μητροπόλεις. Ως παράταξη δεν υποστηρίζουμε τις μεγαλόστομες διακηρύξεις. Αντιθέτως, λέμε συγκεκριμένα πράγματα, καταθέτουμε ολοκληρωμένες προτάσεις ώστε να γίνει καλύτερη η Αθήνα, όπως μας αξίζει».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα