back to top
23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Με αλλαγές για τη νίκη ο ΠΑΟΚ, με προβλήματα οι Βόλος

Διαβάστε επίσης

ΠΑΟΚ και Βόλος κοντράρονται στην Τούμπα για την 6η αγωνιστική της Super League και τον Ραζβάν Λουτσέσκου να σκοπεύει να κάνει rotation ενόψει του ντέρμπι στη Λεωφόρο.

Να διευρύνει το σερί των τελευταίων αγώνων θέλει ο ΠΑΟΚ σήμερα στις 20:30-Novasport Prime, κόντρα στον Βόλο σε παιχνίδι για την 6η αγωνιστική της Super League. Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει νίκες στα τελευταία του ματς και με την ψυχολογία στα ύψη θα αναζητήσει άλλη μια επικράτηση την τρίτη στη σειρά.

Ο Λουτσέσκου, την ίδια στιγμή όμως έχει και στο μυαλό του το μεγάλο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής, αυτό με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο και σκοπεύει να κάνει αλλαγές στην 11άδα της ομάδας του για να παρατάξει κόντρα στους πράσινους την καλύτερη δυνατή σύνθεση.

Από την άλλη ο Βόλος που δεν τα πηγαίνει καλά στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχοντας δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες στοχεύει σε μια καλή εμφάνιση αλλά και ένα καλό αποτέλεσμα. Οι Βολιώτες όμως αντιμετωπίζουν προβλήματα. Ο Σιέλης είναι εκτός, όπως και οι Ντέλετιτς, Μπαριέντος, Σιαμπάνης και Μύγας, δηλαδή σημαντικά γρανάζια της ομάδας τα οποία ο Μπράτσος δεν θα τα έχει στη διάθεσή του.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα