back to top
23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Έχασε τις ελπίδες της για πρόκριση στο EURO 2024 η Εθνική

Διαβάστε επίσης

Δεν τα κατάφερε η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου και γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 από την Ολλανδία για τα προκριματικά του EURO 2024 και έχασε σχεδόν όλες τις ελπίδες της για πρόκριση.

Η Εθνική Ελλάδος θα περιμένει τα μπαράζ του Nations League και θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στο Euro.

Οι διεθνείς μας πάλεψαν με όλες τις δυνάμεις τους για να πάρουν τη νίκη, αλλά η ανωτερότητα των φιλοξενουμένων ήταν δεδομένη.

Μάλιστα οι Ολλανδοί έχασαν πέναλτι στο 28’, το οποίο απέκρουσε ο Βλαχοδήμος, που ήταν ο κορυφαίος παίκτης της Εθνικής, ενώ στο 93’ μετά από υπόδειξη του VAR κέρδισε δεύτερο πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Φα Ντάικ.

Στην υπόλοιπη διάρκεια η Εθνική έχασε αρκετές ευκαιρίες με τον Ιωαννίδη και τον Μάνταλο, αλλά δεν κατάφερε να βάλει το πολυπόθητο γκολ.

Στη βαθμολογία: Γαλλία 18, Ελλάδα, Ολλανδία 12, Ιρλανδία 6, Γιβραλτάρ 0. Το πρόγραμμα της ομάδας του Ρόναλντ Κούμαν στη συνέχεια (Ιρλανδία εντός, Γιβραλτάρ εκτός) θα είναι πολύ δύσκολο να μην αποφέρει 6 βαθμούς στους Ολλανδούς, που υπερτερούν στην ισοβαθμία της Ελλάδας μετά τη νίκη τους με 3-0 στο Αϊντχόφεν.

ΕΛΛΑΔΑ (Γκας Πογέτ): Βλαχοδήμος – Ρότα, Ρέτσος, Μαυροπάνος, Κουλιεράκης (60’ Φούντας) – Κουρμπέλης (60’ Σιώπης), Μάνταλος (81’ Παυλίδης), Μπακασέτας (60’ Μπουχαλάκης) – Μασούρας (77’ Γιακουμάκης), Ιωαννίδης, Τσιμίκας

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Ρόναλντ Κούμαν): Βερμπρούγκεν – Ακέ, Φαν Ντάικ, Γκεερτρουίντα (46’ Μάλεν) – Χάρτμαν (74’ Φαν ντε Φεν), Ράιντερς, Βίφερ (81’ Ντε Ρουν), Ντούμφρις – Μπέργκβαϊν, Βέγκχορστ (62’ Βέερμαν), Σίμονς (62’ Μπρόμπεϊ)

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα