back to top
21.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

21.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δούκας για Βοτανικό: «Να γίνει ένα υπερσύγχρονο γήπεδο. Είμαστε υπέρ της Διπλής Ανάπλασης»

Διαβάστε επίσης

Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, πήρε θέση για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι θέλει να συνεχιστεί η διπλή ανάπλαση, ενώ αποκάλυψε και τις σκέψεις του για τη Λεωφόρο.

Θέση για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό πήρε ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας. Στη συνέντευξή του στην εκπομπή «Οι Αταίριαστοι» της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, ο κ. Δούκας ρωτήθηκε για τη διπλή ανάπλαση, τονίζοντας ότι φυσικά και θέλει να συνεχιστεί, ενώ αποκάλυψε και τις σκέψεις του για τη Λεωφόρο.

Ο νέος Δήμαρχος της Αθήνας, Χάρης Δούκας, δήλωσε για τη διπλή ανάπλαση: «Βεβαίως και θέλω να συνεχίσει. Είναι και στο πρόγραμμά μου. Το έχω κοστολογημένο. Η Αθήνα θέλουμε να έχει ένα υπερσύγχρονο γήπεδο, βιοκλιματικό, περιβαλλοντολογικά και κλιματικά όσο πιο προστατευτικό. Θέλουμε να προχωρήσει, βάσει των χρονοδιαγραμμάτων. Θα δούμε τους ανθρώπους και τους φορείς.

Έχουμε κάποιες σκέψεις για τη Λεωφόρο, ίσως να διατηρηθεί μια κερκίδα, όπως γίνεται στο εξωτερικό. Ίσως να υπάρξει και ένα μικρό γήπεδο, στην ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού, για να παίζουν τα παιδιά. Θέλουμε να προχωρήσει πολύ γρήγορα. Σίγουρα είμαστε υπέρ της διπλής ανάπλασης», ανέφερε ο Χάρης Δούκας για το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα