back to top
18.3 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

18.3 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Σάκκαρη και Αλκαράθ σε αγώνα επίδειξης στο Μεξικό

Διαβάστε επίσης

Στο αγαπημένο της Μεξικό, επιστρέφει η Μαρία Σάκκαρη, καθώς απόψε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει την Δανή, Καρολίν Βοσνιάκι, η οποία πλέον, βρίσκεται στο Νο 238 του κόσμου.

Η αναμέτρηση θα γίνει στο πλαίσιο του «2023 TennisFest GNP», που θα φιλοξενηθεί στο Μεξικό και σ’ ένα γήπεδο χωρητικότητας 42.000 θεατών, ενώ μετά τον αγώνα της Σάκκαρη, θ’ ακολουθήσει η συνάντηση του Κάρλος Αλκαράθ (Νο 2 στον κόσμο) με τον Αμερικανό, Τόμι Πολ (Νο 12).

Στο περιθώριο αυτού του τουρνουά, ο νεαρός Ισπανός υποσχέθηκε ένα «πολύ έντονο 2024», δηλώνοντας ότι θέλει να «αποτρέψει» την κυριαρχία του Νόβακ Τζόκοβιτς.

«Ο Τζόκοβιτς είπε ότι είναι έτοιμος να κατακτήσει τα τέσσερα Grand Slam και το χρυσό μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά είμαστε εδώ για να τον σταματήσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλκαράθ και πρόσθεσε:

«Το πρώτο μέρος της σεζόν μου ήταν θεαματικό, αλλά μετά το Wimbledon είχα μια λίγο αρνητική περίοδο. Ωστόσο, νομίζω ότι είναι φυσιολογικό και πρέπει να μάθω από αυτές τις καταστάσεις».

Στην συνέχεια, ο Αλκαράθ πρότεινε σε όσους τον επικρίνουν «να προετοιμάσουν την τηλεόρασή τους, επειδή το 2024 θα είναι μια χρονιά γεμάτη ενέργεια και καλές στιγμές. Θα προπονηθώ και θα προσπαθήσω να είμαι στο ίδιο επίπεδο ή ακόμα καλύτερα από εφέτος. Εξακολουθώ να είμαι το ίδιο αγόρι. Το γεγονός ότι είμαι διάσημος δεν πρόκειται να αλλάξει την προσωπικότητά μου, ακόμα και με όλες τις προσδοκίες των ανθρώπων που με συγκρίνουν με τον Φέντερερ ή τον Ναδάλ».

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα