back to top
18.3 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

18.3 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Άιντραχτ-ΠΑΟΚ: Να κλειδώσει την πρώτη θέση στην Φρανκφούρτη

Διαβάστε επίσης

Την πρώτη θέση στον 7ο όμιλο του Conference League θέλει να κλειδώσει απόψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα στην Φρανκφούρτη κόντρα στην Άιντραχτ.

Το σημαντικότερο φετινό ευρωπαϊκό του παιχνίδι δίνει απόψε (22:00, Cosmote Sport 6) στην Φρανκφούρτη ο ΠΑΟΚ, ο οποίος δοκιμάζεται κόντρα στην ισχυρή Άιντραχτ για την 5η αγωνιστική του 7ου ομίλου στο Conference League!
Οι Θεσσαλονικείς ταξίδεψαν στη Γερμανία όντας στην πρώτη θέση του ομίλου, με έναν βαθμό περισσότερο από τους αποψινούς τους αντιπάλους, ενώ θα ψάξουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να τερματίσουν στην κορυφή, αφού για την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθούν στην Τούμπα την ουραγό Ελσίνκι.

Στα αγωνιστικά, ο Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Μπάμπα Ράχμαν, όμως συμπεριέλαβε για πρώτη φορά σε αποστολή του τον Μάρκος Αντόνιο, ο οποίος πάντως δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Ράφα Σοάρες αναμένεται να πάρει τη θέση του Γκανέζου στο αριστερό άκρος της άμυνας, ενώ ο Μουργκ θα ξεκινήσει βασικός αντί του Κωνσταντέλια, πλαισιώνοντας τους Ζίβκοβιτς, Τάισον και Σαμάτα στην επιθετική γραμμή.

Όσο για την Άιντραχτ απόψε θέλει μόνο νίκη για να πάρει την πρωτιά από τον ΠΑΟΚ. Ο Τόπμελερ δεν έχει στη διάθεσή του τον βασικό του στόπερ, Κοχ, ενώ εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Ρόντε και Χάουγκε. Δύσκολα θα προλάβει ο Τσάντλερ, εκτός λίστας ο βασικός στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, Μαξ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα