back to top
17.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

17.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

ΠΑΣ Γιάννινα- Λαμία 1-4: Επιβλητική εμφάνιση

Διαβάστε επίσης

Η Λαμία ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και επικράτησε εκτός έδρας με το ευρύ 4-1 του ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα παιχνίδι γεμάτο φάσεις και συγκινήσεις. Δύο πέναλτι έπιασε στον Καρλίτος ο Αθανασίου, ο οποίος όμως έχασε τη μπάλα στο τρίτο γκολ της Λαμίας

Πολύ μεγάλη νίκη με σκορ 4-1 μέσα στα Γιάννινα επί του ΠΑΣ πήρε η Λαμία, η οποία πλέον είναι στην έκτη θέση της βαθμολογίας έναν βαθμό πίσω από τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Ηπειρώτες από την άλλη πλευρά είναι σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς θα πρέπει να… ανέβουν ένα βουνό προκειμένου να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος τα… είχε όλα με τη Λαμία να χάνει στο 12 πέναλτι με τον Καρλίτος, τον οποίο «ψάρεψε» ο Αθανασίου.

Οι φιλοξενούμενοι όμως επέμειναν και με τον Ισπανό να εξαπολύει στο 20’ ένα τρομερό απευθείας διαγώνιο σουτ στην απέναντι γωνία άνοιξαν το σκορ (0-1).

Ο Αμαράλ μετά από δύο λεπτά «χόρεψε» την άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα και εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία του Αθανασίου κάνοντας το 0-2!

Από το σημείο εκείνο κι έπειτα όμως οι Ηπειρώτες… ξύπνησαν, εκμεταλλεύτηκαν την επιλογή της Λαμίας να γυρίσει πίσω και 41’ μείωσαν με τον Κόντε, ο οποίος είδε την ολιγωρία των αμυντικών και μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα μετά από σουτ του Σόρια, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο ΠΑΣ είχε και δοκάρι με τον Εραμούσπε!

Ο Αθανασίου όμως έμελλε να είναι το πρόσωπο του αγώνα, καθώς στο 60’ η Λαμία κέρδισε νέο πέναλτι σε ανατροπή του Μαρτίνεθ. Ο Καρλίτος ανέλαβε πάλι να το εκτελέσει και ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ απέκρουσε ξανά!

Όμως ο πορτιέρο των γηπεδούχων ήταν απρόσεκτος στο 62’ και σε μια φαινομενικά εύκολη φάση έχασε τη μπάλα με τον Τσιλούλη να επωφελείται και να κάνει το 1-3.

Το παιχνίδι έγινε διαδικαστικού χαρακτήρα με τη Λαμία να έχει απόλυτο πλεονέκτημα και να φτάνει μάλιστα στο θρίαμβο με τον Τσιλούλη, ο οποίος έφυγε στον κενό χώρο μετά την κάθετη πάσα του Μαρτίνεθ στο 81’ και έκανε το 1-4 για να πάρει μια μεγάλη νίκη.

Μικρογραφία

ΠΑΣ Γιάννινα- Λαμία 1-4

Γήπεδο: «Οι Ζωσιμάδες»

Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας)

Σκόρερς: Κόντε (41’) – Καρλίτος (20’), Αμαράλ (22΄), Τσιλούλης (62’, 81’)

Κίτρινες: Καραχάλιος (11’), Παντελάκης (32’) Τζίμας (91’), Εραμούσπε (93’) – Στάνκο (27’), Σλίβκα (45’), Καρλίτος (51’)

Κόκκινη: –

Συνθέσεις:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Αθανασίου – Σόρια (λ.τ. 46’Λεό), Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος – Καραχάλιος (66’ Ριένστρα), Τζίνο, Τούτου – Ροσέρο (66΄Ντεμίρ), Κόντε (84’ Μπάλαν), Παμλίδης (84’ Τζίμας).

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ – Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Αμαράλ (81’ Κορνέζος) – Στάνκο, Νούνιες – Τσιλούλης, Σλίβκα (76’ Σίντκλεϊ), Μαρτίνεθ (81’ Τσούκαλος) – Καρλίτος (63’ Τόσιτς ).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα