back to top
21.8 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

21.8 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Η Εθνική πόλο των ανδρών προκρίθηκε στα προημιτελικά του Παγκοσμίου

Διαβάστε επίσης

Σε… θρίλερ εξελίχθηκε ο αγώνας της Ελλάδας με την Γαλλία για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Ντόχα, όμως το συγκρότημα του Θοδωρή Βλάχου βγήκε ζωντανό, νίκησε με 13-12 και πανηγύρισε την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης!

Η Ελλάδα έβγαλε την άμυνα στον παίκτη λιγότερο ένα λεπτό πριν το φινάλε με το σκορ στο 12-12 και ο Βλαχόπουλος με πέναλτι χάρισε την νίκη στην Ελλάδα που έχασε δύο πέναλτι στο δεύτερο οκτάλεπτο και απώλεσε δις προβάδισμα τριών τερμάτων.

Πλέον, η αρμάδα του Θοδωρή Βλάχου κοιτάζει την συνέχεια του τουρνουά, η οποία θα την βρει ως πρώτη του ομίλου στα προημιτελικά. Κορυφαίος του αγώνα ο Παπαναστασίου.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 4-3, 3-2, 3-4

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης 1, Γκιουβέτσης 1, Φουντούλης 2, Παπαναστασίου 1, Αργυρόπουλος 1, Αλαφραγκής, Κάκαρης 2, Νικολαϊδης, Βλαχόπουλος 2, Τζωρτζάτος, Παπανικολάου 1

ΓΑΛΛΙΑ (Φλοριάν Μπριζό): Ντιμπουά, Σονταντιέ, Κρουσιγιά 1, Μπουέ 1, Καζ 1, Βερνού 3, Μαριόν-Βερνού 4, Μπιορτς, Μποντεγκά 1, Βανπεπερστραέτ, Ντε Νάρντι 1, Φοντανί, Ναρντόν

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα