back to top
22.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

22.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αγρότες: Πυρετώδεις προετοιμασίες για το συλλαλητήριο της Τρίτης στην Αθήνα

Διαβάστε επίσης

Πυρετωδώς προετοιμάζονται οι αγρότες για την κάθοδο στο κέντρο της Αθήνας την Τρίτη με τον αριθμό των τρακτέρ που θα συνθέσουν τον κομβόι να ξεπερνάει τα 150 με βάση τις νεότερες πληροφορίες.

Την ίδια ώρα, με ΚΤΕΛ από όλη τη χώρα, θα μεταβούν πολλοί αγρότες στην Αθήνα, καθώς αναμένεται να ξεπεράσουν τους 5.000.

Στο Μαξίμου το θερμόμετρο έχει ανέβει ενώ συνεχείς είναι οι υπηρεσιακές συσκέψεις στο αρχηγείο της Αστυνομίας για τα μέτρα που θα ληφθούν την Τρίτη .

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν θα επιτραπούν ανεξέλεγκτες μετακινήσεις τρακτέρ στην πρωτεύουσα, ενώ θα υπάρχει και αστυνομική συνοδεία στα οχήματα των αγροτών, τόσο στη διαδρομή από τα μπλόκα μέχρι και την πρωτεύουσα, και το αντίστροφο.

Στο μεταξύ σε νέους αποκλεισμούς προχώρησαν επί της Εγνατίας οδού, οι αγρότες σε Χαλκιδική και Ημαθία. Συγκεκριμένα στις 18.30 ελαιοπαραγωγοί της Χαλκιδικής απέκλεισαν την Εγνατία οδό και από τις δύο πλευρές, στο ύψος του κόμβου των Μουδανιών, ενώ στην Ημαθία αποκλεισμός της Εγνατίας οδού έγινε λίγο πριν τις 19.00 το απόγευμα, με μπλόκο των αγροτών στο κόμβο του Νησελίου.

Μητσοτάκης: Στεκόμαστε δίπλα στους παραγωγούς 

Εν τω μεταξύ το μήνυμα ότι η κυβέρνηση “θα συνεχίζει να στηρίζει και να στέκεται σταθερά δίπλα στους παραγωγούς, πάντα όμως λαμβάνοντας υπόψη και τις δημοσιονομικές αντοχές της χώρας” στέλνει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τον εβδομαδιαίο απολογισμό του κυβερνητικού έργου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα