back to top
24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός: Συμφωνία Μαρινάκη και Μεντιλίμπαρ για συνεργασία μέχρι το 2025

Διαβάστε επίσης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συμφώνησε με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για να παραμείνει ο Βάσκος στον πάγκο του Ολυμπιακού μέχρι και το καλοκαίρι του 2025, μετά την ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, δείχνοντας έμπρακτα ότι τον στηρίζει.

Όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα πορευτεί με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο τιμόνι του και τη ερχόμενη σεζόν. Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιτωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συνάντηση με τον Βάσκο τεχνικό μετά τη βαριά ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο “Καραϊσκάκης” και οι δυο τους συμφώνησαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους μέχρι και το καλοκαίρι του 2025.

Αναμφίβολα είναι μια έμπρακτη κίνηση στήριξης του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πρόσωπο του Μεντιλίμπαρ, καθώς του πιστώνεται η αγωνιστική άνοδος της ομάδας που παλεύει δυναμικά για την κατάκτηση της Stoiximan Super League, αλλά και η πρόκριση επί της Φερεντσβάρος, παρότι δεν υπήρξε η ανάλογη συνέχεια κόντρα στους Ισραηλινούς.

Το γεγονός ότι η κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη ήρθε μετά την πρώτη ήττα του Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του Ολυμπιακού, επιβεβαιώνει ότι στο πρόσωπο του Βάσκου οι ερυθρόλευκοι βλέπουν έναν τεχνικό, που μπορεί να σηκώσει το βάρος της ομάδας και να ανταποκριθεί στις υψηλές της προσδοκίες.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα