back to top
16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Indian Wells: Ξημερώματα Σαββάτου η μάχη της Σάκκαρη με την Γκοφ

Διαβάστε επίσης

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ημιτελικών αναμετρήσεων στο γυναικείο τουρνουά στο Indian Wells, με τη Μαρία Σάκκαρη να αντιμετωπίζει στο 2ο ημιτελικό τη γηπεδούχο Κόκο Γκοφ.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 03:00GR τα ξημερώματα Σαββάτου στο κεντρικό court και θα είναι η 8η αναμέτρηση των δύο γυναικών στο tour.

Η 28χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, έχει θετικό ρεκόρ κόντρα στην Αμερικανίδα, έχοντας τέσσερις νίκες έναντι τριών της Γκοφ, ωστόσο η 20χρονη από τη Φλόριντα έχει κερδίσει τα δύο τελευταία ραντεβού τους, το 2023 σε Πεκίνο και Ουάσιγκτον.

Προερχόμενη από τη σπουδαία νίκη με ανατροπή επί της Έμα Ναβάρο, η Σάκκαρη δήλωσε πολύ χαρούμενη που έχει ξαναβρεί τη φόρμα της και χαρακτήρισε την εμφάνισή της ως την καλύτερη εδώ και πολλούς μήνες.

“Πιθανότατα την τελευταία φορά που έπαιξα σε τόσο υψηλό επίπεδο, ήταν πέρυσι στην Ουάσιγκτον κόντρα στην Πέγκουλα. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκω ξανά τη φόρμα και τον εαυτό μου” είπε χαρακτηριστικά.

Για την αναμέτρηση με την Γκοφ, η Μαρία τόνισε: “Όταν παίζεις με την Κόκο, πρέπει να δεχθείς ότι θα επιστρέψει 2-3 περισσότερες μπάλες από οποιαδήποτε άλλη. Πρέπει να έχεις υπομονή. Αυτό έκανα και σήμερα κόντρα στην Έμα. Πρέπει να έχω το ίδιο mindset και αύριο”.

πηγή tennis24

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα