back to top
18.3 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

18.3 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ο Αλκαράθ κατέκτησε το Indian Wells

Διαβάστε επίσης

Ο Κάρλος Αλκαράθ ξεπέρασε ένα κακό ξεκίνημα και τελείωσε εντυπωσιακά, για να υπερασπιστεί με επιτυχία το στέμμα του στο Indian Wells, νικώντας 7-6(5) 6-1 τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ στον τελικό που ολοκληρώθηκε, μετά από μια ώρα και 41 λεπτά.

Αυτή η νίκη τερματίζει την απουσία τίτλου για το Νο. 2 του κόσμου που εκτεινόταν από το Wimbledon του περασμένου καλοκαιριού και τον κάνει τον πρώτο άνδρα που υπερασπίστηκε ένα πρωτάθλημα στην έρημο της Καλιφόρνια από τότε που ο Νόβακ Τζόκοβιτς κέρδισε τρεις σερί φορές μεταξύ 2014-2016.

Σε μια επανάληψη του περσινού τελικού, ο Αλκαράθ ξεκίνησε με λάθη για να βρεθεί πίσω 3-0, αλλά ανέβασε το επίπεδό του για να επιστρέψει στο σερβίς και τελικά να αναγκάσει ένα τάι μπρέικ και να πάρει το πρώτο σετ.

Ο Ισπανός εμφανίστηκε καλύτερος στο δεύτερο σετ, και έφτασε εύκολα στην κατάκτησή του και τη νίκη, σηκώνοντας τα χέρια του ψηλά στον αέρα , και φωνάζοντας από χαρά όταν ο Μεντβέντεφ έχασε άλλο ένα φορ χαντ στο σημείο-μηδέν του αγώνα.

Ο Αλκαράθ είχε κέρδισε 25 winners έναντι 11 του Μεντβέντεφ και ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικός στα δεύτερα σερβίς του αντιπάλου του.

Αυτός ήταν ο 13ος τίτλος καριέρας, αλλά και ο 5ος ATP Masters 1000 για τον Ισπανό πρωταθλητή, η 12η σερί νίκη στο τουρνουά αλλά και η 12η τη φετινή σεζόν (12-3).

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα