back to top
21.5 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Δ. Καιρίδης στον Αθήνα 9.84: Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα το χρεωθεί ο πρωθυπουργός και όλοι μας

Διαβάστε επίσης

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα το χρεωθεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός κι όλοι μας σημείωσε ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Δημήτρης Καιρίδης μιλώντας σήμερα στον Γιώργο Μελιγγώνη και τον Αθήνα 984.

Οι εκλογές είναι πολιτικές, είναι εθνικές με την έννοια ότι θα διεξαχθούν σε όλη την επικράτεια κι από αυτές θα εξαχθούν πολιτικά συμπεράσματα, εμείς θέλουμε να είμαστε νικητές και στις 10 Ιουνίου να επιμείνουμε στο δρόμο της ανάταξης που έχουμε χαράξει.

Έχουμε την ευθύνη της διακυβέρνησης και θα κριθούμε και αν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό για μας θα δημιουργήσει αχρείαστη ανατάραξη κι αμφισβήτηση της πορείας που έχουμε χαράξει.

Για τον Στ. Κασσελάκη

Υιοθετεί τον πιο βαθύ τραμπισμό στο λόγο του. Ήρθε σαν τον Τραμπ από το πουθενά, μετάλλαξε το κόμμα όπως και ο Τραμπ, αμφισβήτησε θεσμούς, έχει ακοστολόγητο πρόγραμμα… Ό,τι παλαιοκομματικό υπάρχει το έχει υιοθετήσει και δεν έχει καμία πρόταση για τα δύσκολα.

Η κοινωνία τώρα βγαίνει από την κρίση και δεν έχουμε χρόνο για lifestyle. Έχουμε ζωτικά προβλήματα μπροστά μας. Δεν έχει περιθώρια η κοινωνία για το χαζοχαρούμενο. Υπάρχει κατάντια της αντιπολίτευσης που σέρνεται πίσω από τον Βελόπουλο.

Όλα σταθμίζονται κι όλα πρέπει να μπαίνουν στη ζυγαριά. Το σύστημα των ευρωεκλογών με την πανελλήνια επικράτεια έχει μεγάλες δυσκολίες και πριμοδοτεί μια αναγνωρισιμότα, αλλά υπάρχουν κι οι κίνδυνοι και πρέπει οι ψηφοφόροι να είναι υποψιασμένοι γιατί οι 21 έδρες στην Ευρώπη είναι κρίσιμες για όλους μας.

Αθήνα 984

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα