back to top
18.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

18.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ραντεβού με την ιστορία του ο Ολυμπιακός στην Πόλη

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και με προίκα το 3-2 του πρώτου αγώνα, αναζητά το αποτέλεσμα που θα τον φέρει πιο κοντά στο όνειρο.

Έτοιμος να γράψει ιστορία! Ο Ολυμπιακός έχοντας προίκα το 3-2 του πρώτου αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», φιλοξενείται από τη Φενέρμπαχτσε στο καυτό «Σουκρού Σαράτσογλου» (22:00, Cosmote TV) για τον δεύτερο προημιτελικό του Europa Conference League.

Στην πρώτη αναμέτρηση, το σύνολο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε μια αψεγάδιαστη εμφάνιση για 60 λεπτά, φτάνοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Πρέσινγκ, υψηλό τέμπο, περιορισμός των ατού του αντιπάλου και αποτελεσματικότητα έφεραν μια ιδανική πρώτη ώρα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ωστόσο, η είσοδος των Φρεντ-Γιουκσέκ αλλά και του Καντίογλου, όπως και ένα αχρείαστο πέναλτι του Ρέτσου, έβαλαν τη Φενέρ στο κόλπο και λίγο αργότερα διαμορφώθηκε το τελικό 3-2 σε άλλη μια αμυντική ολιγωρία.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τις δύο ομάδες. Ο Μεντιλίμπαρ έχει να αντιμετωπίσει την απουσία του Ρέτσου που συμπλήρωσε κάρτες. Όλα δείχνουν πως ο Ντόη θα πάρει τη θέση του, ενώ οι Όρτα, Γιόβετιτς, Μασούρας φαίνεται να διεκδικούν μία θέση μεσοεπιθετικά στην ενδεκάδα, αφού ο Ποντένσε εξέτισε την τιμωρία του και παίρνει φανέλα βασικού.

Από την άλλη μεριά, ο Ισμαΐλ Καρτάλ δεν υπολογίζει τον Ουστερβέλντε, ενώ μένει να φανεί η ετοιμότητα των Φρεντ, Γιουκσέκ, Τζικού, Μπατσουαγί, οι οποίοι έχουν αποθεραπευτεί αλλά είναι αβέβαιο αν μπορούν να βγάλουν 90λεπτο.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα