back to top
18.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

18.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Διαβάστε επίσης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και οι γονείς του βρέθηκαν το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος υποδέχθηκε με ζεστά λόγια τον Στέφανο Τσιτσιπά και τους γονείς του, Απόστολο και Τζούλια. «Στέφανε σε καλωσορίζω ως έναν κορυφαίο εκπρόσωπο της γενιάς σου και ως ένα πραγματικό πρότυπο αριστείας», του είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παυλόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε ακόμη, στις προσπάθειες που κάνουν οι γονείς του για να τον στηρίξουν σε αυτό τον μοναχικό δρόμο που χαράζει και του ευχήθηκε ««Δούλεψες και δουλεύεις σε έναν δρόμο μοναχικό που δεν έκαμψε την ψυχή σου. Καλή δύναμη και πάντα ψηλά».

Οι δηλώσεις του Τσιτσιπά

Από την μεριά του ο Στέφανος Τσιτσιπάς τόνισε πως: «Είμαι υπερήφανος που παίζω για τα ελληνικά χρώματα και προσπαθώ κάθε φορά να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Είναι μοναχικός ο δρόμος και θα συνεχίσω να προσπαθώ και να κάνω αυτό που μπορώ να ανταπεξέλθω στις δυσκολίες και στο έθνος» και κατέληξε λέγοντας ότι :«Θέλω να παίξω με την εθνική ομάδα στο Davis Cup, γιατί θέλω πολύ να λάβω μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο»

Δείτε βίντεο από την επίσκεψη

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα