back to top
16.6 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

16.6 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Π. Κωνσταντίνου: Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι το πιο δυνατό χαστούκι στις κυβερνήσεις

Διαβάστε επίσης

«Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι το πιο δυνατό χαστούκι στις κυβερνήσεις που θα μας ζητήσουν θυσίες  και νέα πλεονάσματα», δήλωσε στον Αθήνα 9.84 κα στις Ελεωνόρα Ορφανίδου και Ελευθερία Κουμάντου, ο Πέτρος Κωνσταντίνου, υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθήνας με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ (Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή).

«Για εμάς το μήνυμα των εκλογών πρέπει να είναι μια ηχηρή απόρριψη αυτής της πολιτικής και ταυτόχρονα να εκφραστεί επιτέλους η αντισυστημική οργή» τόνισε.

«Πρέπει να μπει τέλος στην κυβέρνηση της ΝΔ. Δεν μπορούμε να ανεχτούμε πλέον  πλεονάσματα αιματοβαμμένα πάνω στις ζωές μας, δεν μπορούμε να αποδεχτούμε μια εγκληματική πολιτική  που κόστισε ανθρώπινες ζωές στα Τέμπη, μια πολιτική που στερεί το δικαίωμα της ζωής σε εκατομμύρια ανθρώπους και όλα αυτά στο βωμό των κερδών», πρόσθεσε.

Ο Πέτρος Κωνσταντίνου υπογράμμισε «παλεύουμε με τη δύναμη της εργατικής τάξης και της νεολαίας να μαυρίσουμε την κυβέρνηση της ΝΔ και να χτίσουμε δυνατή εργατική αντιπολίτευση σε όποια κυβέρνηση προκύψει από την κάλπη. Να ανοίξουμε τώρα το δρόμο για την αντικαπιταλιστική ανατροπή».

Τέλος εκτίμησε ότι αυτό που θέλει και χρειάζεται ο κόσμος είναι κοινωνική αλλαγή.
«Το έχει πει σε όλους τους τόνους μέσα από όλα τα κινήματα  που ανέπτυξε, είτε μιλάμε για το κίνημα των γυναικών ενάντια  στην καταπίεση, είτε υπερασπίζοντας τους πρόσφυγες και μετανάστες και ένα ολόκληρό κομμάτι λέει ξεκάθαρα όχι στους φράχτες, οι εργαζόμενοι που υπερασπίστηκαν – μέσω των συνδικάτων-τα δικαιώματα τους απέναντι στο νόμο Χατζηδάκη και δεν εφαρμόστηκε και τέλος η νεολαία που για άλλη μια φορά  καταβαράθρωσε τη ΔΑΠ».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα