back to top
19.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Μπάρκας:«Δεν πάμε για τουρισμό στο Άμστερνταμ»

Διαβάστε επίσης

Η ΑΕΚ πέταξε για το Άμστερνταμ της Ολλανδίας, για την αυριανή πρεμιέρα της στους φετινούς ομίλους του Champions League, με αντίπαλο τον Άγιαξ.

Ο Βασίλης Μπάρκας ήταν ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης που μίλησε κατά την αναχώρηση της ομάδας στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». «Δεν παλεύαμε όλη τη χρονιά γι αυτή την πρόκριση, για να πάμε για τουρισμό», η ατάκα του Βασίλη Μπάρκα, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής της ΑΕΚ για το Άμστερνταμ. Με τον τερματοφύλακα της Ένωσης να τονίζει πως η ομάδα είναι ικανή να κάνει τη ζημιά στον Άγιαξ.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Μπάρκα

«Η ομάδα είναι προετοιμασμένη για ένα δύσκολο παιχνίδι. Πάμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Είναι πάρα πολύ καλή ομάδα ο Άγιαξ. Δε νομίζω να συγκρίνεται με τα άλλα παιχνίδια το συγκεκριμένο. Είναι ένα παιχνίδι στους ομίλους του Champions League».

Για τις οδηγίες του Ουζουνίδη για τον Άγιαξ:

«Μας έχει τονίσει τα δυνατά στοιχεία του Αγιαξ. Αυτό όμως που μας έχει πει είναι ότι είμαστε ικανοί να τους κάνουμε τη ζημιά και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Και γι’ αυτό πάμε».

Για τους στόχους της ΑΕΚ στον όμιλο:

«Δεν νομίζω ότι παλεύαμε όλη τη χρονιά πέρυσι για πάμε για… τουρισμό και να δούμε τα… γήπεδα. Πάμε εκεί να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα