back to top
18.7 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

18.7 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Γ. Παπασαραντόπουλος στον Αθήνα 9,84: «Όλοι μας δικαιούμαστε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή»

Διαβάστε επίσης

«Όλοι μας δικαιούμαστε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Μακάρι να μην την χρειαστούμε ποτέ. Ας μαλακώσει η καρδιά μας να δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη», λέει πρόεδρος του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων “Ο Ονήσιμος” κ. Γιάννης Παπασαραντόπουλος στον Αθήνα 9,84 και την εκπομπή του Αντώνη Καραγιαννάκη «Της Αθήνας οι Κοινότητες και οι Γειτονιές».

Ο κ. Παπασαραντόπουλος αναφέρει ότι ο Σύλλογος Συμπαραστάσεως Κρατουμένων “Ο Ονήσιμος” φροντίζει για την κάλυψη των αναγκών των κρατουμένων, των οικογενειών τους αλλά και των αποφυλακισμένων, με οικονομικά βοηθήματα και είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, ιματισμό, υποδήματα, έπιπλα, πληρωμή ενοικίων, διαφόρων λογαριασμών, κ.α.).

Καθημερινά κλινική ψυχολόγος  αναλαμβάνει την υποστήριξη αποφυλακισμένων και των οικογενειών των κρατουμένων. Ο σύλλογος παρέχει φιλοξενία για μικρό χρονικό διάστημα μετά την αποφυλάκιση σε ξενοδοχείο στην Αθήνα, όσων ατόμων έχουν πρόβλημα στέγης.
Σε συνεργασία με κοινωνικούς λειτουργούς φροντίζει για την αποφυλάκιση ατόμων με αυστηρά κριτήρια

Μιλάει για την επόμενη ημέρα των αποφυλακισμένων αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «η επόμενη ημέρα για αυτούς είναι τρομερά δύσκολη και έχει τεράστια σημασία το περιβάλλον που τον περιμένει. Εάν δεν τον περιμένει κανείς υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και εκεί είναι ο σύλλογος μας ο “Ονήσιμος” για τις πρώτες ανάγκες, τις πρώτες ημέρες».

Τέλος ο Γιάννης Παπασαραντόπουλος μας ξεναγεί στην αγαπημένη του γωνιά της Αθήνας το Γουδί με το πευκοδάσος του που έγινε πλατεία και πάρκινκ…

Την Κυριακή το πρωί στις 07:00, στον Αθήνα 9,84.

Συντονιστείτε.

Ευχαριστώ!!

 

This image requires alt text, but the alt text is currently blank. Either add alt text or mark the image as decorative.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα