back to top
16.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

16.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Α. Μουτσάτσου: ‘Ολα τα έσοδα από τη μεγάλη διαδικτυακή συναυλία θα διατεθούν σε μουσικούς, γιατρούς, νοσοκόμους και καλλιτέχνες

Διαβάστε επίσης

Μια μεγάλη διαδικτυακή συναυλία με την συμμετοχή δεκάδων γνωστών Ελλήνων τραγουδιστών, μουσικών και τεχνικών διοργανώνει το Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος. Γλυκερία, Δεληβοριάς,  Δρογώσης , Ζουγανέλη,  Θηβαίος,  Κανά,  Κότσιρας, Λέκκας, Λιδάκης, Μακεδόνας, Μητσιάς, Μουζουράκης, Μουτσάτσου,  Μπάμπαλη, Μπάσης, Μποφίλιου,  Νέγκα, Νταλάρας, Πασχαλίδης, Περίδης, Πορτοκάλογλου, Τσακνής,  Φάμελλος Φαραντούρη,  Νταλάρας, είναι ανάμεσα στους σπουδαίου ερμηνευτές που θα τραγουδήσουν στις 9 το βράδυ της Κυριακής 13 Δεκεμβρίου, από την σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών όπου θα μεταφερθεί το κοινό μέσω live streming από την διαδικτυακή πλατφόρμα estage.gr.

«Είμαστε και θα είμαστε πάντα παρόντες με τα τραγούδια μας δίπλα στους ανθρώπους της μουσικής» είπε η Αναστασία Μουτσάτσου μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στην Μαργαρίτα Μυτιληναίου. 

«Οι μουσικοί είναι για μας οι άμεσοι υποστηρικτές μας, χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε εμείς να τραγουδήσουμε» τόνισε.  ‘Όπως είπε «όλα τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν σε μουσικούς γιατρούς νοσοκόμους και καλλιτέχνες.
Ο κάθε θεατής θα μπορεί να παρακολουθήσει τη συναυλία μετά από την ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας του Συλλόγου, επιλέγοντας ανάμεσα στα ποσά των 3€, 5€ ή 10€, ανάλογα την ενίσχυση που επιθυμεί. Ταυτόχρονα οποιοσδήποτε επιθυμεί να καταβάλει ένα επιπλέον ποσό για το ταμείο αλληλεγγύης, μπορεί κατά τη διάρκεια της συναυλίας να το κάνει με τη μορφή δωρεάς»

Για τους εργαζόμενους στον Πολιτισμό:

«Υπάρχει σοβαρό θέμα επιβίωσης για τους περισσότερους. Ο κόσμος ξέρει ένα μικρό αριθμό ανθρώπων που δουλεύουν στο χώρο αλλά υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος από πίσω.  Όπως είπε η Αναστασία Μουτσάτσου, στον οργανισμό “Ερατώ(αντιπροσωπευτικός οργανισμός της κατηγορίας των ερμηνευτών – τραγουδιστών, ο οποίος διαχειρίζεται και προστατεύει τα δικαιώματα των μελών -δικαιούχων του) τα μέλη είναι 1300 άνθρωποι, στο χώρο του πολιτισμού όμως δουλεύουν 150 χιλιάδες άνθρωποι»

Για τα προσωπικά της σχέδια, η Αναστασία Μουτσάτσου δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Είχα πολλά σχέδια για αυτό το χειμώνα τα οποία λόγω της κατάστασης έχουν παγώσει, πλέον έχω μπει σε μια διαδικασία παραίτησης αφού δεν μπορώ πιά να υλοποιήσω τα σχέδια μου Το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι είναι να μπω σε μια διαδικασία δημιουργική»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα