back to top
21.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

21.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Το άγχος μας για τα Ελληνοτουρκικά, για το τι θα ακολουθήσει όταν ο Ερντογάν έπαιρνε τηλέφωνο τον Τράμπ, τελείωσε

Διαβάστε επίσης

«Από εδώ και εμπρός η λέξη που θα μας αντιπροσωπεύει θα είναι ένωση» δήλωσε ο Λεωνίδας Ραπτάκης, γερουσιαστής Δημοκρατικών στο Road Island, Αθήνα 9.84 και στην Δομίνα Διαμαντοπούλου.

Για Donald Trump «Ο Donald Trump “χάλασε” αυτά τα 156 χρόνια που είχαμε αλλαγή από Πρόεδρο σε Πρόεδρο και αυτό ο λαός δεν θα το ξεχάσει. Σήμερα έκλεισε αυτή η σελίδα που άνοιξε ο Τράμπ. Πήγαμε ένα βήμα πίσω εδώ στην Αμερική για την Δημοκρατία, τώρα όμως θα πάμε 10 βήματα μπροστά»

Επόμενη μέρα «Αύριο αρχίζουμε δουλειά, για τα οικονομικά και για τον κορονοϊό αλλά και για τα εσωτερικά θέματα της Αμερικής και τα εξωτερικά. Ξέρουμε τον στόχο μας αλλά θα πάμε σιγά-σιγά, βήμα-βήμα»

Ελληνοτουρκικά «Ο Ερντογάν έπαιρνε κατευθείαν τηλέφωνο τον Trump. Τώρα πια δεν θα μπορεί να έρθει από την “πίσω πόρτα” του Λευκού Οίκου, τώρα θα έρχεται από εκεί που έρχονται όλοι οι Πρόεδροι και Πρωθυπουργοί. Είμαστε τουλάχιστον 30 Ελληνοαμερικανοί που είμαστε εκλεγμένοι σε 18 πολιτείες αλλά και άλλα 6 μέλη του κογκρέσου, οπότε το άγχος μας για τους Έλληνες και την Κύπρο, για το τι θα κάνει ο Trump κάθε φορά που τον έπαιρνε τηλέφωνο ο Ερντογάν, τελείωσε»

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα