back to top
18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Συμφωνία του Παναθηναϊκού με τη Λιλ για τον Νιάς αποκαλύπτει η “L’ Equipe”

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει για την απόκτηση του 21χρονου Σεΐκ Νιασέ από τη Λιλ με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες όπως αναφέρει η “L’ Equipe”.

Ο Πιέρ Ντρεοσί βρήκε στο πρόσωπο του 21χρονου Νιάς της Λιλ, τον παίκτη που μπορεί να παίξει από στόπερ μέχει αμυντικό χαφ και ο οποίος θα έρθει στο τριφύλλι ως δανεικός για τους επόμενους έξι μήνες.

Αυτό αναφέρει η κορυφαία γαλλική εφημερίδα, L’ Equipe, που τονίζει πως ο παίκτης παραχωρείται για να πάρει χρόνο συμμετοχής καθώς ο μέσος από τη Σενεγάλη είχε μόλις μια συμμετοχή με την ομάδα του στο Europa League τη φετινή σεζόν.

Όπως σημειώνουν οι Γάλλοι δεν μπαίνει καν οψιόν στον δανεισμό του καθώς η Λιλ υπολογίζει στον ποδοσφαιριστή για τα επόμενα χρόνια. Το δημοσίευμα αναφέρει:

“Έχοντας παίξει μόνο μία φορά με την Λιλ κόντρα στην Σέλτικ για το Europa League, ο Σείκ Νιάς ψάχνει ομάδα για μα βρει χρόνο συμμετοχής αλλού. Ο 21χρονος Σενεγαλέζος μέσος, που μπορεί να παίξει και ως στόπερ, θα παραχωρηθεί δανεικός στον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν, χωρίς οψιόν αγοράς”.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα