back to top
17.2 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

17.2 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Μ. Δασκαλάκη: Ανήκω στη γενιά που έζησε την επανάσταση της ελεύθερης ραδιοφωνίας. Λαχταρούσαμε να ακούμε τον Αθήνα 9.84

Διαβάστε επίσης

O  σταθμός της πόλης, ο Αθήνα 9.84 έχει σήμερα γενέθλια. Συμπληρώνει 34 χρόνια στον αέρα, από τις Μαΐου του 1987, σηματοδοτώντας την έναρξη της ελεύθερης ραδιοφωνίας.

Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας στις εκπομπές του, δημοσιογράφοι παραγωγοί και καλεσμένοι, θυμούνται και θυμίζουν ραδιοφωνικές ιστορίες του παρελθόντος συνομιλώντας με παλαιότερους συνεργάτες, αλλά και στελέχη του Αθήνα 9.84.

Αύριο Τρίτη 1η Ιουνίου, θα το ζήσουμε με μεγαλύτερη εξωστρέφεια, εκπέμποντας ζωντανά πρόγραμμα από τη Πλατεία Συντάγματος 6 το πρωί με 8 το βράδυ.
Από τις 9πμ. έως τις 3μμ. μαζί μας στην καρδιά της πόλης, την Πλατεία Συντάγματος θα βρίσκεται κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας για όσους θέλουν να αφιερώσουν λίγα λεπτά από τη ζωή τους για την κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών του ΕΣΥ.

Η Μελίνα Δασκαλάκη από τη θέση του Προέδρου του ΔΣ του Αθήνα 9.84, ήρθε για μια περίοδο, αντιμέτωπη με τις Διοικητικές και διαχειριστικές προκλήσεις του δημοτικού σταθμού.

Στη συνομιλία της με τον Γιάννη Παπαγεωργίου, ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως η ίδια – πάνω απ όλα- εντάσσει εαυτόν στη μεγάλη γκάμα των πιστών ακροατών του Αθήνα 9.84. «Ανήκω στη γενιά που έζησε την επανάσταση της ελεύθερης ραδιοφωνίας και την παρακολούθησε από κοντά. Λαχταρούσαμε να ακούμε τον Αθήνα 9.84. Από τη πρώτη στιγμή που εξέπεμψε σήμα, η βελόνα του ραδιοφώνου έμεινε στη συχνότητα και δεν ξεκόλλησε στιγμή.» θυμάται.
«Είναι ένας σταθμός με μεγάλη ιστορία, αγαπημένος και φιλικός για τον ακροατή. Έζησα ξενύχτια, απρόοπτα, χαρές, αγωνίες και δημιουργικές εντάσεις.»

Και ευχήθηκε άλλα 34 χρόνια δημιουργικής πορείας στο σταθμό, με ξεχωριστή αναφορά στη σημερινή Πρόεδρο Νίκη Αραμπατζή για τη συνεισφορά της με δραστηριότητες προσφοράς, που έχουν κοινωνικό πρόσημο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα