back to top
19.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΗΠΑ: Συντετριμμένος ο Άλεκ Μπόλντουιν – Το όπλο περιείχε μία αληθινή σφαίρα

Διαβάστε επίσης

Το όπλο με το οποίο σκοτώθηκε η διευθύντρια φωτογραφίας στα γυρίσματα της ταινίας του Άλεκ Μπόλντουιν στο Νέο Μεξικό περιείχε μία μοναδική, πραγματική σφαίρα, ανέφερε ένα σωματείο του Χόλιγουντ σε υπόμνημα προς τα μέλη του, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

«Μία πραγματική σφαίρα εβλήθη κατά λάθος στα γυρίσματα από τον πρωταγωνιστή, πλήττοντας τόσο τη διευθύντρια φωτογραφίας, το μέλος (μας) Χαλίνα Χάτσινς, όσο και τον σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα», ανέφερε σε αυτό το υπόμνημα το τοπικό παράρτημα του σωματείου IATSE, σύμφωνα με το Variety και το IndieWire.

Συντετριμμένος ο Άλεκ Μπόλντουιν

Σε ανάρτησή του στο τουίτερ ο Άλεκ Μπόλντουιν αναφέρει:

«Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν το σοκ και τη θλίψη μου για το τραγικό ατύχημα που αφαίρεσε τη ζωή της Χαλίνα Χάτσινς, μίας συζύγου, μητέρας και συνεργάτιδας που βαθειά θαυμάζουμε. Συνεργάζομαι πλήρως με την έρευνα της αστυνομίας για να βρεθεί πώς προέκυψε αυτή η τραγωδία και είμαι σε επαφή με τον σύζυγό της, προσφέροντας την υποστήριξή μου σε αυτόν και την οικογένειά του. Η καρδιά μου έχει ραγίσει για τον σύζυγό της, τον γιό της και όλους εκείνους που γνώριζαν και αγαπούσαν την Χαλίνα.»

Νωρίτερα είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες του όπου ο δημοφιλής ηθοποιός ήταν εμφανώς σοκαρισμένος.

Δομίνα Διαμαντοπούλου, ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα