back to top
16.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 16:00

Διαβάστε επίσης

Παρά τις προβλέψεις για άστατο καιρό στο σύνολο σχεδόν της χώρας, το 3ημερο της Παναγίας, κατά εκατοντάδες οι Αθηναίοι εγκαταλείπουν από χθες το κλεινόν άστυ. Από χθες εξάλλου έχουν τεθεί σε ισχύ τα αυξημένα μέτρα της Τροχαίας, με συνεχείς ελέγχους οδικής συμπεριφοράς, αλλά και με καμπάνια ενημέρωσης για την πρόληψη ατυχημάτων.

Ειδικότερα για τον καιρό, έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν από το πρωί τη Δυτική Ελλάδα. Χαλαζόπτωση σημειώθηκε στην Ηλεία, δυνατή βροχόπτωση είχαμε στην Αχαϊα. Για τη συνέχεια της ημέρας, κατά τόπους καταιγίδες και χαλάζι θα κάνουν την εμφάνισή τους σε Μακεδονία, Θεσσαλία το Ιόνιο και την ανατολική νησιωτική χώρα. Τα φαινόμενα θα επιμείνουν και αύριο ενώ θα επεκταθούν στις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τη Θράκη και τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση..

Σε εξέλιξη η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση στον Άγιο Βασίλειο Ηρακλείου Κρήτης. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει η φωτιά στη Θάσο η οποία αναζωπυρώθηκε τα ξημερώματα. Σε πλήρη ύφεση το μέτωπο στα Νεόχτιστα Ασπροπύργου.

Μετανιωμένος δηλώνει μέσω του συνηγόρου του ο 29χρονος ο οποίος σκότωσε τον πρώην πεθερό του στο Αστροχώρι της Άρτας και πυροβόλησε εναντίον της πρώην συζύγου του. Το απόγευμα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Άρτας.

Με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση οδηγείται την Τρίτη ενώπιον του ανακριτή ο 50χρονος που επιτέθηκε με υδροχλωρικό οξύ στην πρώην σύζυγό του, τραυματίζοντάς την βαρύτατα. Δηλώνει μετανιωμένος και συγκλονισμένος, ενώ δια του δικηγόρου του εμφανίζεται πρόθυμος να βοηθήσει για την αποκατάσταση της υγείας του θύματος.

Συναγερμός το πρωί στην αστυνομία όταν ένας 34χρονος εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ του Εφετείου από την οδό Λουκάρεως υποστηρίζοντας ότι έχει εκρηκτικά και ναρκωτικά μέσα σε αυτό. Κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) ερεύνησε το αυτοκίνητο χωρίς να βρεθούν εκρηκτικά. Ο 34χρονος συνελήφθη.

Διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται ο συγγραφέας Σαλμάν Ρούσντι μετά τη δολοφονική επίθεση με μαχαίρι, που δέχθηκε χθες σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη. Δράστης ο 24χρονος καταγωγής, Χάντι Ματάρ, κάτοικος Νιού Τζέρσει. Η υπερσυντηρητική εφημερίδα Καϊχάν της Τεχεράνης συνεχάρη τον δράστη, αφού εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια o συγγραφέας είναι στόχος ενός ιρανικού φετφά, καθώς το βιβλίο του ‘’Σατανικοί στίχοι’’ – έχει προκαλέσει την οργή πολλών μουσουλμανικών χωρών.

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και δεκάδες τραυματίστηκαν όταν ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα την κατάρρευση τμήματος της σκηνής, σε μουσικό φεστιβάλ στη Βαλένθια.

Και ο καιρός στην Αττική

Μικρής διάρκειας τοπικές βροχές θα σημειωθούν σήμερα. Αύριο, τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες θα σημειωθούν στα δυτικά και βόρεια του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου

31,3 βαθμοί αυτή την ώρα, στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα