back to top
21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 12:00

Διαβάστε επίσης

Σε πλήρη εξέλιξη τα έντονα καιρικά φαινόμενα στη χώρα. Λίγο πριν από τις 11 μήνυμα 112 εστάλη και στους κατοίκους της Αττικής, όπου πολλοί δρόμοι έχουν προβλήματα ή μένουν κλειστοί από τη σώρευση υδάτων αλλά και από χαλαζόπτωση που πέφτει κατά τόπους…. Οι οδηγοί απαιτείται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ενώ έκκληση της Πολιτικής Προστασίας είναι να γίνονται μόνο οι πολύ απαραίτητες μετακινήσεις. Ο Δημήτρης Πέρρος θα μας δώσει την εικόνα που επικρατεί αυτήν την ώρα και που υπάρχουν τα πιο σημαντικά προβλήματα…

Εκτός όμως από τα προβλήματα στους δρόμους υπάρχουν και προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.

Διακοπές ρεύματος αυτή την ώρα σε Παγκράτι, Κυψέλη, Αγ. Αρτέμιο, Νέο Κόσμο και Βύρωνα.

Και οι επόμενες ώρες θα είναι δύσκολες και στο Λεκανοπέδιο καθώς τα φαινόμενα θα ενισχυθούν ενώ σταδιακή βελτίωση αναμένεται από αργά το απόγευμα.

Στη Ζάκυνθο δύο αδέρφια ηλικίας 55 και 43 ετών έχασαν τη ζωή τους μετά από φωτιά που ξέσπασε στην μονοκατοικία που διέμεναν, την ώρα που έντονη κακοκαιρία πλήττει όλο το νησί.

Κόντρα Χατζηδάκη – Σκουρλέτη στην Βουλή, όπου συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα -με ομιλίες υπουργών και βουλευτών- η συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας στην κυβέρνηση που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για τις παρακολουθήσεις.

“Περιμένουμε μια συγγνώμη από τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ για τα ψέματα που έλεγαν για δήθεν νεκρό παιδί στον Έβρο» ανέφερε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, λέγοντας ότι η διακίνηση αλλά κυρίως η παραγωγή fake news είναι γνωστή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι πολιτικοί αρχηγοί θα μιλήσουν αύριο Παρασκευή, ενώ την ίδια μέρα θα ακολουθήσει η ψηφοφορία.

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και δύο τραυματίστηκαν το πρωί όταν ρωσικός πύραυλος έπληξε κτίρια στο νότιο τμήμα του Κιέβου, δήλωσε ο δήμαρχος της ουκρανικής πρωτεύουσας Βιτάλι Κλίτσκο.

Ήταν ψυχροί σαν δολοφόνοι. Ήρθαν για να σκοτώσουν, να κάνουν αθόρυβα αυτό που έκαναν και να φύγουν… Ήρθαν με δρεπάνια, ξύλα, και μαχαίρια. Με αυτά τα λόγια, o 21ενός ετών, φίλος του 19 χρονου Άλκη Καμπανού -αυτόπτης μάρτυρας αλλά και θύμα του αιματηρού επεισοδίου περιέγραψε τα όσα συνέβησαν, τα ξημερώματα της πρώτης Φεβρουαρίου 2022, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, όπου συνεχίζεται η δίκη των 12 που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Άλκη.

Και ο καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, σήμερα, στην Αττική. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά από τις προ-μεσημβρινές ώρες και πιθανόν να συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις. Εξασθένιση των φαινομένων από το βράδυ. Η θερμοκρασία έως 12 βαθμούς Κελσίου. 9 βαθμοί αυτήν την ώρα στο Γκάζι .

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα