back to top
18.2 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

18.2 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ

Διαβάστε επίσης

Μπορείτε να κατεβάσετε το έγγραφο word ΕΔΩ

Η Δ.Ε.Ρ.Α. προτίθεται να συνάψει άμεσα μία (1) σύμβαση μίσθωσης έργου με ένα (1) φυσικό πρόσωπο, προκειμένου να εκτελέσει ραδιοφωνικό έργο για το πρόγραμμα του «Αθήνα 9.84». Η σύμβαση αυτή θα συναφθεί με έναν (1) δημοσιογράφο και το έργο θα διαρκέσει από την 01/04/2023 μέχρι και τις 14/12/2023.

Η ακριβής περιγραφή του έργου που θα εκτελεστεί είναι η ακόλουθη:

«Παρουσίαση του διεθνούς τύπου της ειδήσεις και σε ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού. Ρεπορτάζ εξωτερικών ειδήσεων. Διπλωματικό ρεπορτάζ. Ρεπορτάζ Προεδρίας της Δημοκρατίας».

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν στη Δ.Ε.Ρ.Α. δηλώσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος, που θα συνοδεύονται από:

α) σαρωμένο δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, δύο όψεων,

β) συνοπτικό βιογραφικό σημείωμα

γ) σαρωμένα έγγραφα που αποδεικνύουν όλα τα αναφερόμενα στο βιογραφικό τυπικά προσόντα.

δ) Διεύθυνση κατοικίας και πλήρη στοιχεία επικοινωνίας με τηλέφωνο και αλληλογραφία, ταχυδρομική και ηλεκτρονική.

ε) Υπεύθυνη δήλωση κατοχής ή δυνατότητας έκδοσης απόδειξης ή δελτίου παροχής υπηρεσιών στο όνομα του αιτούντα ή της αιτούσης .

Στην αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος οι υποψήφιοι θα πρέπει να δηλώνουν υποχρεωτικά (επί ποινή αποκλεισμού) ότι η αίτηση αφορά στο συγκεκριμένο έργο, παραθέτοντας την ακριβή περιγραφή του.

Η αποστολή των δηλώσεων και των συνημμένων θα γίνεται αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στη διεύθυνση: [email protected]

Καταληκτική ημερομηνία είναι η Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 και ώρα 12:00μ.μ.

Η επιλογή του προσώπου θα γίνει από ειδική Επιτροπή που απαρτίζεται από εξειδικευμένα υπηρεσιακά στελέχη της Δ.Ε.Ρ.Α. Διευκρινίζεται ότι, κατά την επιλογή, θα προτιμηθεί επιτηδευματίας της πιο πάνω ειδικότητας με εξειδικευμένη γνώση του αντικειμένου ή τουλάχιστον 5ετή εμπειρία σε οποιονδήποτε ραδιοφωνικό σταθμό της επικράτειας, τοπικής ή πανελλαδικής

εμβέλειας, ιδίως αν η εμπειρία αφορά σε ραδιοφωνικά έργα παρόμοιου περιεχομένου με το παραπάνω περιγραφόμενο.

Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί, θα κληθεί με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση από την οποία θα έχουν στείλει την υποψηφιότητά του, να προσέλθει στη Δ.Ε.Ρ.Α. για την υπογραφή της σύμβασης του.

Η Δ.Ε.Ρ.Α. διατηρεί το δικαίωμα να μην εκτελέσει καθόλου το παραπάνω έργο ή να αναβάλει την εκτέλεσή του σε μελλοντικό χρόνο ή να αναθέσει το έργο για μικρότερη διάρκεια. Με την αποστολή της δήλωσης εκδήλωσης ενδιαφέροντος δεν αποκτάται καμία αξίωση υλοποίησης του έργου σε βάρος της Δ.Ε.Ρ.Α.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα