back to top
17.6 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

17.6 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 19:00

Διαβάστε επίσης

Οι αυξήσεις στον κατώτατο μισθό, ο φράχτης στον Έβρο, το στεγαστικό πρόγραμμα για νέους, οι έλεγχοι της επιθεώρησης εργασίας, ήταν κάποια από τα θέματα που επίλεξε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανασκόπηση του κυβερνητικού έργου, την πρώτη μετά την προκήρυξη των εθνικών εκλογών την 21η Μαΐου.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε συγκέντρωση στο Εμπορικό Κέντρο της Ελευσίνας, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ‘’Στις 22 Μαΐου η χώρα μπορεί και πρέπει να έχει για πρώτη φορά στην ιστορία της, μια

Στην «Κυριακάτικη KontraNews» μίλησε ο Δημήτρης Κουτσούμπας: “Σταθερότητα για τον λαό σημαίνει ισχυρό το Κομμουνιστικό Κόμμα, μέσα και έξω από τη Βουλή” είπε μεταξύ άλλων.

Με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού η ΕΜΥ προειδοποιεί για έντονα καιρικά φαινόμενα που θα πλήξουν τη χώρα από αύριο και από τα δυτικά, με ισχυρές βροχές, καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις, ενισχυμένους ανέμους καθώς και κατά τόπους πολύ μεγάλη συχνότητα κεραυνών. Επί ποδός και η Πολιτική Προστασία. Εξέδωσε οδηγίες για την προστασία των πολιτών από την κακοκαιρία Ιλίνα.

Αύριο ξεκινά το επιδοτούμενο πρόγραμμα για απόκτηση κατοικίας με ευνοϊκούς όρους, μέσω χαμηλότοκων ή άτοκων στεγαστικών δανείων. Το πρόγραμμα αφορά περίπου 10.000 δικαιούχους, ηλικίας από 25 έως 39 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις στα κατά τόπους τραπεζικά ιδρύματα.

Χειρόφρενο τραβούν αύριο λεωφορεία και τρόλεϊ από τις 11 το πρωί έως τις 4, λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων. Τα δρομολόγια στις γραμμές που έχουν αναλάβει τα ΚΤΕΛ θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Τρίωρες στάσεις εργασίας από αύριο, μέχρι και την Παρασκευή 28 Απριλίου κήρυξε η Διδασκαλική Ομοσπονδία, που αντιδρά στην ατομική αξιολόγηση εκπαιδευτικών.

Ημέρα ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό η σημερινή και με μεγάλη συμμετοχή πολιτών ολοκληρώθηκε η περιπατητική δράση που οργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Αναπτυξιακών Παιδιάτρων, με τη στήριξη του Δήμου Αθηναίων. Το παρών έδωσε και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος τόνισε ότι “σήμερα περπατάμε όλοι μαζί για τον αυτισμό, μικροί – μεγάλοι, στέλνοντας μήνυμα ευαισθητοποίησης, φροντίδας και νοιαξίματος”.

Στη Γαλλία: Συνάντηση με τους εκπροσώπους των συνδικάτων θα έχει την ερχόμενη Τετάρτη, η πρωθυπουργός, Ελιζαμπέτ Μπορν, σε μια προσπάθεια κατευνασμού των πολύ οξυμένων πνευμάτων και ενώ ήδη έχει εξαγγελθεί ο 11ος γύρος απεργιακών κινητοποιήσεων με αιχμή το συνταξιοδοτικό.

Στην αθλητική επικαιρότητα

για την 2η αγωνιστική των Play Off της Σούπερ Λιγκ παίζουν:

Παναθηναϊκός – Βόλος: 0 – 0 στο ημίχρονο.

Σε λίγη ώρα, ΠΑΟΚ -ΑΕΚ και

στις 9: Ολυμπιακός – Άρης.

Και ο καιρός…

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά διαστήματα, αύριο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου. 16,6 βαθμοί αυτή την ώρα, στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα