back to top
21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Α. Νιώτης: Στα ίδια επίπεδα με πέρυσι οι τιμές στα αμνοερίφια στη Βαρβάκειο

Διαβάστε επίσης

Αυξητικές τάσεις παρουσιάζει από τα τέλη της προηγούμενη εβδομάδας η κίνηση στη Βαρβάκειο Αγορά ενόψει Πάσχα ενώ αναμένεται κορύφωση της κίνησης από τη Μ. Τετάρτη και μετά, όπως ανέφερε ο πρόεδρος των Κρεοπωλών της Βαρβακείου, Ανδρέας Νιώτης, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στον Γιάννη Θεοδόση.

Όπως είπε, οι τιμές στο αρνί και στο κατσίκι βρίσκονται στα ίδια επίπεδα με πέρυσι: «Αυτή τη στιγμή, ο καταναλωτής θα βρει αρνί και κατσίκι στα 10 ευρώ το κιλό στην πλειονότητα των καταστημάτων της Βαρβακείου. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την κίνηση στην αγορά καθώς αυξάνεται σταδιακά τις τελευταίες ημέρες και αναμένουμε αύξηση από τα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας», σημείωσε.

Πρόσθεσε ότι μέχρι στιγμής υπάρχει επάρκεια ελληνικών αμνοεριφίων στην αγορά: «Είναι ακόμα πολύ νωρίς να μιλήσουμε για έλλειψη κρεάτων και αμνοεριφίων. Δεν έχουμε τελειώσει με τα ελληνικά για να ξεκινήσουμε τις εισαγωγές. Αν χρειαστεί, θα φανεί προς τη Μεγάλη Πέμπτη. Πιστεύω ότι στη Βαρβάκειο θα είμαστε καλυμμένοι».

Σύμφωνα με τον κ. Νιώτη, «όταν κάποιος αποφασίσει να επισκεφτεί τη Βαρβάκειο, δεν ψωνίζει μόνο αρνί ή κατσίκι αλλά επιλέγει να βάλει στο καλάθι του και διάφορα άλλα είδη κρεάτων των οποίων οι τιμές είναι δελεαστικές», όπως χοιρινό (από 4-6 ευρώ) και μοσχάρι (από 7-9 ευρώ),

«Μετά την περίοδο της πανδημίας και των περιορισμών όπου περάσαμε δύσκολα με την απαγόρευση των διαδημοτικών μετακινήσεων και τον φόβο των καταναλωτών να χρησιμοποιήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για να κατέβουν στη Βαρβάκειο, πλέον όλα έχουν επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς ενώ την αγορά επισκέπτονται και πολλοί νέοι άνθρωποι, γεγονός εξαιρετικά ενθαρρυντικό», συμπλήρωσε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα