back to top
25 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

25 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Π. Τοκούζης: Ο επισκέπτης πρέπει να πάρει αυτό που πληρώνει δεν τον ενδιαφέρει αν μπορούμε να βρούμε προσωπικό ή όχι

Διαβάστε επίσης

«Θα έχουμε μια καλή τουριστική σεζόν, σύμφωνα με τις αφίξεις, ωστόσο δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί», δήλωσε μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στον Γιάννη Θεοδόση ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος κ. Παναγιώτης Τοκούζης.

Όπως εξήγησε ο κ. Τοκούζης, ο κόσμος θα έχει απαιτήσεις λόγω και της αύξησης των τιμών και δυστυχώς, όπως είπε, δεν υπάρχει το κατάλληλο προσωπικό για να ανταπεξέλθει σε αυτές τις απαιτήσεις.

«Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι φτιάχνουμε νέες κλίνες αλλά δεν έχουμε το απαραίτητο εργατικό δυναμικό, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να παρέχουμε τις σωστές υπηρεσίες. Ο επισκέπτης έχει απαιτήσεις και δεν τον ενδιαφέρει αν μπορούμε να βρούμε εμείς προσωπικό ή όχι, τον ενδιαφέρει να έχει καλές υπηρεσίες. ‘Ολο αυτό λοιπόν θα μας βγει στην πορεία, τα επόμενα χρόνια θα το βρούμε μπροστά μας» τόνισε και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Ο επισκέπτης πρέπει να πάρει αυτό που πληρώνει.»

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων η χώρα δεν έχει καν τις υποδομές για μεγάλη έλευση τουριστών. «Δεν μπορεί μέσα στο καλοκαίρι η Ρόδος να μένει από ρεύμα ή από νερό. Πρέπει λοιπόν πρώτα να οργανωθούμε, να είμαστε εμείς έτοιμοι όπως μια επιχείρηση είναι έτοιμη πριν ανοίξει και δεν περιμένει να έρθουν οι πελάτες και μετά να συνεχίσει τα βαψίματα και τις συντηρήσεις, ακριβώς το ίδιο θα έπρεπε να κάνει και η τοπική αυτοδιοίκηση στη χώρα μας, κάτι που δυστυχώς δεν γίνεται».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα